مراسم جاماندگان اربعین در خراسان شمالی برگزار می‌شود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: مراسم جاماندگان اربعین حسینی هم‌زمان با سراسر کشور در شهرهای خراسان شمالی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام جلیل محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: مراسم جاماندگان اربعین روز سه‌شنبه هفته جاری، مصادف با اربعین حسینی در نقاط مختلف خراسان شمالی برگزار خواهد شد.

وی افزود: این مراسم در بجنورد از ساعت ۹:۰۰ از میدان شهید آغاز می‌شود و پیاده‌روی به سمت امامزاده سید عباس بن موسی بن جعفر(ع) ادامه خواهد داشت.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: این مراسم در بیش از ۱۹ شهر خراسان شمالی با حضور همه مختلف مردم برگزار می‌شود.

محمدی با تاکید بر اینکه حضور در مراسم اربعین حسینی یکی از نمادهای اتحاد مسلمانان است، عنوان کرد: جاماندگان اربعین هر ساله برگزار شده است و با استقبال مردمی که به هر دلیل امکان حضور در کربلا را نداشت، روبه‌رو می‌شود.

کد مطلب 993110

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.