اربعین فصل آگاهی و بیداری امت اسلامی است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با اشاره به اینکه اربعین فصل آگاهی و بیداری امت اسلامی است، گفت: این حرکت عظیم جهانی، یکپارچگی بی‌سابقه‌ای میان مسلمانان ایجاد کرده و پیام قیام سیدالشهدا(ع) را در سطح جهان گسترش داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حجت‌الاسلام اله‌نور کریمی‌تبار در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ایلام با تأکید بر اینکه مقاومت در برابر تجاوز دشمنان،فرمان الهی است، اظهار کرد: راهپیمایی جهانی اربعین با ایجاد هم‌افزایی میان حضور مردمی، قدرت دفاعی و بیداری امت اسلامی، ستون فقرات نظام سلطه را درهم شکسته و دشمن را در دستیابی به اهداف خود ناکام گذاشته است.

وی با استناد به آیه ۱۰۴۰ سوره نساء، مقاومت و تعقیب دشمن متجاوز را یک دستور الهی دانست و افزود: پشتوانه ایمانی مسلمانان، تفاوت بنیادین جبهه حق با جبهه کفر است و همین سرمایه معنوی، قدرت امت اسلامی را در برابر تهدیدها دوچندان می‌کند.

امام جمعه ایلام با اشاره به اینکه اربعین فصل آگاهی و بیداری امت اسلامی است، تصریح کرد: این حرکت عظیم جهانی، یکپارچگی بی‌سابقه‌ای میان مسلمانان ایجاد کرده و پیام قیام سیدالشهدا(ع) را در سطح جهان گسترش داده است.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار خاطرنشان کرد: امام حسین(ع) جان و مال خود را برای نجات انسان‌ها از نادانی و گمراهی فدا کرد و امروز زائران با معرفت و نیت خالص، در مسیر او گام برمی‌دارند.

وی پیوند میان حضور دفاعی مردم و برپایی موکب‌ها را ضروری دانست و گفت: حضور در میدان نبرد و شرکت در راهپیمایی اربعین، دو جلوه از ادامه قیام سیدالشهدا(ع) و مبارزه با ظلم و استبداد است.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام با اشاره به شرایط منطقه، اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی با آمریکا، اسرائیل و قدرت‌های جهانی درگیر جنگ است و هم‌افزایی حضور مردم در خیابان‌ها و راهپیمایی اربعین برای درهم شکستن ستون فقرات دشمن ضروری است.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار تأکید کرد:دشمن گمان می‌کرد می‌تواند ملت ایران را تسلیم کند اما با مهار گذرگاه هرمز توسط ایران، از دستیابی به اهداف خود بازماند.

وی با اشاره به ناکامی‌های نظامی دشمن، گفت: جمهوری اسلامی افتخار دارد که چند فروند جنگنده اف-۳۵ دشمن را سرنگون کرده و این ضربه‌ها باید تا نابودی کامل توان ماشین جنگی آنان ادامه یابد.

امام جمعه ایلام گفت: دشمن به دلیل نابودی بخش مهمی از ذخایر تسلیحاتی خود در ضعف قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار نقش انصارالله یمن را تعیین‌کننده دانست و گفت: مجاهدان یمنی با کنترل گذرگاه باب‌المندب فشار سنگینی بر تأمین انرژی جهان وارد کرده‌اند که می‌تواند موجب افزایش قیمت نفت و ناتوانی آمریکا در مهار بحران شود.

وی با محکوم کردن حمله آمریکا به مردم عراق و زائران حسینی، تأکید کرد: این اقدامات کور، تنها به انسجام بیشتر ملت عراق و تقویت جبهه مقاومت می‌انجامد.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام با اشاره به سالروز بمباران اتمی هیروشیما، گفت: آمریکا که دستش به خون هزاران بی‌گناه آلوده است، امروز از رژیم صهیونیستی دارای سلاح هسته‌ای حمایت می‌کند اما در برابر دانش صلح‌آمیز هسته‌ای ایران که به همه تعهدات آژانس پایبند بوده، مانع‌تراشی می‌کند.

کد مطلب 992733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.