هورُالعظیم هم‌چنان در آتش/ بخش عمده آتش‌سوزی مهار شده است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان از مهار بخش عمده آتش‌سوزی در بخش شمالی تالاب هورالعظیم خبر داد و گفت: با تلاش مستمر نیروهای عملیاتی، آتش در مناطق قابل دسترس مهار شده است و عملیات اطفا و خنک‌سازی در سایر نقاط همچنان ادامه دارد.

محمدجواد اشرفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: از روز گذشته آتش‌سوزی در بخشی از تالاب هورالعظیم آغاز شد که علت دقیق آن هنوز در دست بررسی است، اما بر اساس شواهد اولیه، احتمال می‌رود این حریق منشأ انسانی و عمدی داشته باشد.

وی افزود: از نخستین ساعات وقوع حادثه، عملیات اطفای حریق با استفاده از ظرفیت شش دستگاه خودروی آتش‌نشانی آغاز شد و نیروهای عملیاتی موفق شدند آتش را در تمام بخش‌هایی که امکان دسترسی زمینی وجود داشت، کنترل و مهار کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان با اشاره به آخرین وضعیت عملیات گفت: بخش‌های قابل توجهی از محدوده‌های درگیر آتش خاموش شده است، اما در یک نقطه به دلیل صعب‌العبور بودن منطقه و نبود امکان حضور نیروهای عملیاتی، همچنان آتش‌سوزی ادامه دارد.

اشرفی تصریح کرد: در حال حاضر هماهنگی‌های لازم برای اعزام دو خودروی مجهز با توان عملیاتی بالا و پرتاب آب بیشتر انجام شده است و پیش‌بینی می‌شود طی دو تا سه ساعت آینده، عملیات اطفای کامل و خنک‌سازی محدوده‌های درگیر نیز به پایان برسد.

وی با قدردانی از تلاش شبانه‌روزی نیروهای آتش‌نشانی و عوامل عملیاتی، تأکید کرد: اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان تا مهار کامل آتش و اطمینان از ایمن‌سازی منطقه، روند عملیات را به صورت مستمر پایش و دنبال خواهد کرد.

کد مطلب 992300

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.