ثبت ۱۹ هزار تماس با اورژانس پیش‌بیمارستانی چهارمحال و بختیاری

مدیر حوادث و اورژانس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری گفت: اورژانس پیش‌بیمارستانی استان در تیر ۱۴۰۵ به بیش از ۱۹ هزار تماس پاسخ داده که از این تعداد، بیش از چهار هزار مورد به اعزام آمبولانس و ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی منجر شده است.

نرگس عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: اورژانس پیش‌بیمارستانی استان در تیرماه سال جاری در مجموع به ۱۹ هزار و ۹۴ تماس پاسخ داده است که از این تعداد، چهار هزار و ۲۷۳ مورد منجر به اعزام آمبولانس و ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی شده است.

وی افزود: در این مدت یک‌هزار و ۴۳۱ تماس مزاحم با مرکز ارتباطات اورژانس ثبت شده و همچنین یک‌هزار و ۴۳۴ تماس نیز به ارائه مشاوره تلفنی به شهروندان اختصاص داشته است.

مدیر حوادث و اورژانس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به مأموریت‌های انجام‌شده در تیرماه خاطرنشان کرد: نیروهای اورژانس پیش‌بیمارستانی در این بازه زمانی به یک‌هزار و ۱۵۴ حادثه ترافیکی، شش مورد غرق‌شدگی و چهار مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن امدادرسانی کردند.

عسگری ادامه داد: بر اساس آمار ثبت‌شده، متأسفانه ۱۰ نفر از مصدومان حوادث نیز پیش از رسیدن آمبولانس جان خود را از دست داده‌اند.

وی با تأکید بر نقش شهروندان در تسریع ارائه خدمات امدادی تصریح کرد: از مردم درخواست می‌شود تنها در موارد ضروری با شماره ۱۱۵ تماس بگیرند و از برقراری تماس‌های غیرضروری و مزاحم خودداری کنند تا امکان رسیدگی سریع‌تر به بیماران و مصدومان واقعی فراهم شود.

کد مطلب 992129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.