به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، محمد امرایی امروز _ سهشنبه ششم مرداد _ در حاشیه اجرای تخریب ساختوسازهای غیرمجاز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای اجرای دستور مؤکد رئیسکل دادگستری استان لرستان مبنی بر صیانت از حقوق بیتالمال و حفظ اراضی کشاورزی، عملیات تخریب ساختوسازهای غیرمجاز در شهرستان پلدختر اجرا شد.
وی افزود: در جریان این عملیات، بیش از ۱۰ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی که بهصورت غیرقانونی تغییر کاربری یافته بودند، آزادسازی و ساختوسازهای انجامشده در آنها تخریب شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پلدختر گفت: در این عملیات، هشت باب ملک تجاری شامل دکه و مغازه که بدون دریافت مجوزهای قانونی و در اراضی کشاورزی احداث شده بودند، تخریب شدند.
امرایی با تأکید بر تداوم برخورد با متخلفان اظهار داشت: دستگاه قضایی بر حفظ حریم اراضی کشاورزی، صیانت از حقوق بیتالمال و جلوگیری از تضییع حقوق دولت و مردم تأکید دارد.
وی به متخلفان هشدار داد: هرگونه تغییر کاربری غیرقانونی و ساختوساز بدون مجوز در اراضی کشاورزی با برخورد قانونی و قاطع دستگاه قضا روبهرو خواهد شد.
نظر شما