ثبت‌نام بیش از ۱۷ هزار زائر اربعین چهارمحال‌وبختیاری در سامانه سماح

مدیر حج و زیارت چهارمحال‌وبختیاری از ثبت‌نام قطعی ۱۷ هزار و ۱۶۳ زائر اربعین حسینی در استان خبر داد و گفت: این افراد تاکنون در قالب ۱۰ هزار و ۳۸۰ گروه در سامانه سماح نام‌نویسی کرده‌اند.

سعید محمدی‌فارسانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال و بختیاری با اشاره به تداوم ثبت‌نام زائران اربعین حسینی در استان اظهار کرد: متقاضیان سفر اربعین باید با مراجعه به سامانه سماح نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند که تاکنون ۱۷ هزار و ۱۶۳ نفر در قالب ۱۰ هزار و ۳۸۰ گروه، ثبت‌نام خود را قطعی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه عمده زائران استان از مرز شلمچه عازم کشور عراق می‌شوند، افزود: متقاضیان برای تکمیل فرایند ثبت‌نام باید علاوه بر درج اطلاعات گذرنامه، مرز خروجی، زمان ورود به عراق و تاریخ بازگشت به کشور را مشخص و هزینه بیمه را نیز پرداخت کنند، همچنین گذرنامه زائران باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.

مدیر حج و زیارت چهارمحال‌وبختیاری با تأکید بر اینکه افرادی که گذرنامه ندارند یا اعتبار گذرنامه آن‌ها کمتر از شش ماه است، باید هرچه سریع‌تر برای صدور، تمدید یا تعویض آن اقدام کنند، گفت: دریافت ارز ویژه اربعین نیز منوط به ثبت‌نام در سامانه سماح است.

محمدی با اشاره به اینکه اعزام زائران به‌صورت گروهی و در گروه‌های حداکثر ۴۰ نفره انجام می‌شود، افزود: ثبت‌نام گروهی علاوه بر تسهیل فرآیند اعزام، در اطلاع‌رسانی، ارتباط میان هم‌گروهی‌ها و پیگیری امور مربوط به افراد گمشده بسیار مؤثر است؛ از این رو توصیه می‌شود زائران به‌صورت گروهی ثبت‌نام کنند.

وی با توصیه به زائران برای درج کد QR و شماره تلفن همراه روی وسایل شخصی خود، خاطرنشان کرد: این اقدام در صورت مفقود شدن وسایل یا بروز مشکل، روند شناسایی و ارتباط با هم‌گروهی‌ها را تسهیل می‌کند. همچنین نصب نرم‌افزار «همیار اربعین» برای دسترسی به اطلاعات و خدمات مورد نیاز سفر به همه زائران توصیه می‌شود.

مدیر حج و زیارت چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه موکب‌های ایرانی و عراقی فعالیت خود را از دهم ماه صفر، مصادف با سوم مردادماه آغاز می‌کنند، گفت: با توجه به گرمای شدید هوا در عراق که در برخی مناطق به ۵۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد، از زائران درخواست می‌شود مدت اقامت خود را تا حد امکان به سه روز کاهش دهند تا امکان حضور تعداد بیشتری از مشتاقان در این سفر معنوی فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه زائران می‌توانند با وسایل نقلیه شخصی یا عمومی به مرزهای خروجی عزیمت کنند، افزود: افرادی که قصد سفر با خودروی شخصی را دارند، باید اطلاعات وسیله نقلیه خود را در سامانه سماح ثبت کنند و حتی‌الامکان با تکمیل ظرفیت خودروها به روان‌سازی تردد و تسهیل جابه‌جایی زائران کمک کنند.

محمدی با مقایسه آمار ثبت‌نام سال‌جاری نسبت به سال گذشته گفت: در اربعین سال ۱۴۰۴، در مجموع ۲۶ هزار و ۸۹۳ نفر از استان چهارمحال‌وبختیاری در قالب ۱۵ هزار و ۸۸۴ گروه در سامانه سماح ثبت‌نام کرده بودند و پیش‌بینی می‌شود با نزدیک شدن به ایام اربعین، روند ثبت‌نام در سال‌جاری نیز شتاب بیشتری بگیرد.

کد مطلب 991759

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.