آغاز رهاسازی اضطراری آب از سد چمشیر برای بهبود وضعیت آبی هندیجان

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان از آغاز رهاسازی موجی و اضطراری آب از سد چمشیر با هدف بهبود شرایط کمی و کیفی آب در شهرستان هندیجان خبر داد.

عباس صدریان‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: در پی تشدید تنش آبی در شهرستان هندیجان، کاهش آورد رودخانه زهره و افت محسوس کیفیت منابع آب، بازدیدی از شهرستان هندیجان و مناطق درگیر تنش کمی و کیفی آب انجام شد.

وی افزود: در همین راستا، جلسه‌ای مشترک با حضور فرماندار، نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی و نمایندگان کشاورزان در محل فرمانداری هندیجان برگزار و دلایل بروز تنش آبی، پیامدهای ناشی از کاهش آورد رودخانه زهره و راهکارهای بهبود وضعیت کمی و کیفی آب بررسی شد.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان عنوان کرد: با توجه به شرایط خاص حاکم بر حوضه آبریز زهره، پس از انجام بررسی‌های کارشناسی، ارزیابی دقیق شرایط هیدرولوژیکی و هماهنگی‌های گسترده با شرکت مدیریت منابع آب ایران، شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران به‌عنوان مجری سد چمشیر و فرمانداری‌های شهرستان‌های واقع در مسیر رودخانه زهره، رهاسازی اضطراری آب از سد چمشیر از ظهر روز چهارم مرداد آغاز شد.

صدریان‌فر با بیان اینکه هدف از این اقدام، بهبود وضعیت کمی و کیفی آب در پایین‌دست حوضه به‌ویژه شهرستان هندیجان است، گفت: از کشاورزان و بهره‌برداران مستقر در حاشیه رودخانه زهره، به‌ویژه در شهرستان‌های بهبهان و امیدیه، درخواست می‌کنم همانند دوره‌های گذشته همکاری لازم را با قرارگاه‌های شهرستانی مدیریت تنش آبی داشته باشند.

وی با تأکید بر نقش مؤثر مشارکت ذی‌نفعان در مدیریت شرایط موجود، خاطرنشان کرد: همراهی کشاورزان و بهره‌برداران با برنامه‌های مدیریت تنش آبی، نقش تعیین‌کننده‌ای در موفقیت این رهاسازی، بهبود کمیت و کیفیت آب و تأمین پایدار آب شرب شهرستان هندیجان خواهد داشت.

کد مطلب 991722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.