تربیت مربی حلقه مفقوده انتقال مهارت به نسل‌های آینده است

عضو هیئت‌ رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر اینکه انتقال مهارت به نسل‌های آینده بدون تربیت مربیان توانمند امکان‌پذیر نیست، گفت: یکی از خلأهای جدی در حوزه مهارت‌آموزی، کم‌توجهی به تربیت مربی است و اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای باید این موضوع را با جدیت در دستور کار قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمد شریعتی امروز _یکشنبه چهارم مرداد_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: مهارت در ایجاد اشتغال و تحقق کارآفرینی آن هم در شرایط فعلی بسیار تاثیر گذار است .

وی با اشاره به دوران دانش آموزی خود و بهره‌مندی از طرح کار و دانش در دبیرستان که نخستین دوره اجرای این طرح در مدارس بوده است، افزود: کسب تجربه در این دوره ها و یادگیری مهارت کمک های اولیه موجب شد که نخست به‌عنوان امدادگر در جبهه ها فعالیت کنم و سپس پزشک‌یار شوم و در نهایت در رشته پزشکی تحصیل کنم .

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه همه اهداف اداره کل فنی و حرفه ای در راستای فعالیت ما نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر اصفهان است، تصریح کرد: برای ایجاد اشتغال باید شاخص‌های مهارتی شهروندان را ارتقا دهیم.

شریعتی با ابراز تأسف از اینکه شورای اسلامی تاکنون جلسه مشترک با اداره کل فنی و حرفه‌ای نداشته است ادامه داد : شهر اصفهان دارای ظرفیت های بسیاری است، در حوزه صنعت کدام شهری را می شناسید که همچون اصفهان مجموعه امیرکبیر را داشته باشد و همه نیازمندی‌های کشور در آن تامین می شود .

عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر احیای صنایع دستی که رو به انقراض است افزود : بهترین اتفاق برای اقتصاد خانواده ها مهارت آموزی است .

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر اینکه انتقال مهارت به نسل‌های آینده بدون تربیت مربیان توانمند امکان‌پذیر نیست، گفت: یکی از خلأهای جدی در حوزه مهارت‌آموزی، کم‌توجهی به تربیت مربی است و اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای باید این موضوع را با جدیت در دستور کار قرار دهد.

کد مطلب 991492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.