بیرانوند در آستانه پیوستن به فجر سپاسی/ دروازه‌بان تراکتور سرباز است؟

برخی از رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند که علیرضا بیرانوند به دلیل پایان معافیت تحصیلی باید فصل آینده در یک تیم نظامی پا به توپ شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا بیرانوند پس از ارائه عملکردی قابل قبول همراه تیم ملی فوتبال ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۶ در حال حاضر تمرینات پیش فصل خود را با تراکتور پشت سر می‌گذارد. از ابتدای شروع بازار نقل‌وانتقالات تابستانی اخبار ضد و نقیضی پیرامون جدایی بیرانوند از جمع تی‌تی‌ها به گوش می‌رسید و حتی برخی معتقد بودند سیدحسین حسینی قرار است جایگزین وی شود. با این وجود پس از تمدید حسینی با سپاهان تاحدودی این شایعات به پایان رسید.

در حال حاضر نیز خبر سرباز شدن بیرانوند بیش از هر زمان دیگری مورد توجه اهالی فوتبال قرار گرفته است و حتی دو باشگاه فجر سپاسی و ملوان نیز نسبت به آن واکنش نشان داده‌اند.

برخی از رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند که معافیت تحصیلی علیرضا بیرانوند روبه پایان است و دروازه‌بان تراکتور به عنوان سرباز باید راهی یکی از تیم‌های نظامی لیگ برتر شود.

حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجرسپاسی نیز در واکنش به این خبر در گفت‌وگویی اظهار کرد: «گفته شد بیرانوند سرباز می‌شود و در این باره به طور مستقیم با ستاد کل نیروهای مسلح رایزنی‌های لازم را انجام داده‌ایم. به ما اعلام کرده‌اند که وضعیت نهایی بیرانوند طی چند روز آینده به طور کامل مشخص می‌شود و در صورت قطعی شدن سربازی‌اش، بلافاصله مذاکرات رسمی را با او آغاز خواهیم کرد.»

درواقع باشگاه فجر در انتظار تعیین تکلیف بیرانوند است و اگرچه ملوان نیز می‌تواند یکی از مقصدهای فوتبالی بیرو باشد، اما مدیر عامل فجر سپاسی مدعی شده است که تنها ۳۰ درصد باشگاه‌ ملوان نظامی است و به همین دلیل تیم شیرازی اولویت بیشتری نسبت به ملوان دارد.

در هرصورت بیرانوند این‌ روزها در حال تمرین با شاگردان ربیعی است‌ و به‌ حواشی پیش آمده‌ توجهی‌ ندارد؛ بنابراین باید منتظر ماند و دید که چه سرنوشتی در انتظار این بازیکن خواهد بود.

کد مطلب 991182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.