بهره‌برداری از پروژه بهسازی و روکش آسفالت جاده روستایی «عبودی» در شهرستان شادگان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان از تکمیل محور روستایی عبودی خبر داد و تأکید کرد: اجرای این پروژه در شرایط خاص و همزمان با هجمه‌های آمریکایی-صهیونیستی انجام و در موعد مقرر تکمیل شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، یزدان خسروی امروز _یکشنبه بیست‌وهشتم تیر_ در آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض، بهسازی و روکش آسفالت جاده روستایی «عبودی» در شهرستان شادگان، ضمن ارائه جزئیات فنی این طرح اظهار کرد: محور عبودی با هزینه‌ای بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان به سرانجام رسید که با توجه به تعداد زیاد آبروهای مسیر، از نظر قیمت واحد کیلومتری، در زمره پروژه‌های پرهزینه راهداری قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به مقطع زمانی اجرای این عملیات عمرانی افزود: این پروژه در شرایطی خاص، یعنی در زمان هجمه‌های آمریکایی-صهیونیستی و همزمان با ایام جنگ رمضان فعال بود و به پایان رسید. تیم اجرایی ما با وجود فشارهای موجود، روند فعالیت عمرانی را متوقف نکرد تا همزمان با سایر عرصه‌ها، در حوزه زیرساخت‌های جاده‌ای نیز شاهد خدمت‌رسانی به مردم باشیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان در خصوص تأمین اعتبارات این طرح گفت: برای به ثمر رسیدن این پروژه، ۵۰ درصد از اعتبارات هزینه‌شده از محل منابع جذب شده توسط نماینده محترم مردم شادگان تأمین شد و حمایت‌های فرماندار شهرستان نیز نقش مؤثری در پیشبرد عملیات داشت. اگر اعتبار اولیه‌ای تزریق شده و حمایت‌های صورت گرفته نبود، اتمام این پروژه در زمان مقرر امکان‌پذیر نبود.

خسروی خاطرنشان کرد: این پروژه حاصل تعامل و همدلی میان مجلس و دولت است که امروز برای تسهیل تردد روستائیان منطقه به بهره‌برداری می‌رسد.

کد مطلب 989705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.