به گزارش خبرگزاری ایمنا، دیدار ردهبندی جام جهانی ۲۰۲۶ بامداد امروز _یکشنبه بیستوهشتم تیر_ در ورزشگاه میامی و با قضاوت خسوس ونزوئلا برگزار شد؛ مسابقهای که به یکی از جذابترین و پرگلترین بازیهای این دوره از رقابتها تبدیل شد.
انگلیس از همان دقایق ابتدایی بازی طوفانی ظاهر شد و با گل زودهنگام دکلان رایس در دقیقه ۳، برتری خود را به رخ کشید. ازری کونسا در دقیقه ۱۹ اختلاف را دو برابر کرد و سپس بوکایو ساکا با درخشش خیرهکننده خود در دقایق ۳۷ و ۲+۴۵، نیمه نخست را با نتیجه باورنکردنی ۴ بر صفر به سود شاگردان توماس توخل به پایان رساند.
فرانسه نیمه دوم را هجومی آغاز کرد و کیلیان امباپه در دقیقه ۴۸ نخستین گل خروسها را به ثمر رساند. بردلی بارکولا در دقیقه ۵۴ و امباپه در دقیقه ۶۶ اختلاف را به حداقل رساندند تا شاگردان دیدیه دشان به بازگشت امیدوار شوند.
در حالی که فشار فرانسه افزایش یافته بود، جد اسپنس در دقیقه ۸۵ از مالو گوستو پنالتی گرفت و بوکایو ساکا با تبدیل این ضربه به گل، هتتریک خود را کامل کرد و نتیجه را ۵ بر ۳ ساخت.
اما این پایان کار نبود؛ عثمان دمبله در نخستین دقیقه وقتهای تلفشده با یک حرکت انفرادی فوقالعاده از سمت راست دفاع انگلیس را از هم گشود و گل چهارم فرانسه را به ثمر رساند تا امیدهای این تیم برای بازگشت زنده شود.
با این حال، زمانی که تمامی بازیکنان فرانسه برای زدن گل تساوی به زمین انگلیس هجوم آورده بودند، سهشیرها روی یک ضدحمله برقآسا تیر خلاص را شلیک کردند؛ جود بلینگام در دقیقه ۹۸ گل ششم انگلیس را وارد دروازه مایک مانیان کرد تا پرونده این مسابقه مهیج با برتری ۶ بر ۴ انگلیس بسته شود.
با این پیروزی، شاگردان توماس توخل پس از شکست برابر آرژانتین در نیمهنهایی، جام جهانی ۲۰۲۶ را با عنوان سومی به پایان رساندند و فرانسه نیز با وجود بازگشتی تحسینبرانگیز در نیمه دوم، از کسب مدال برنز بازماند.
نظر شما