تامین آب شرب مهم‌ترین اولویت مدیریت بحران استان در تابستان است

استاندار خراسان جنوبی گفت: موفقیت‌های استان حاصل همدلی، هماهنگی و کار جمعی همه دستگاه‌هاست و این انسجام باید برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم تداوم پیدا کند، به علاوه تامین آب شرب مهمترین اولویت مدیریت بحران استان در تابستان است.

به گزارش خراسان جنوبی، محمدرضا هاشمی امروز _شنبه بیست‌وهفتم تیر_ در ستاد مدیریت بحران استان با بیان اینکه تأمین آب شرب مهمترین اولویت مدیریت بحران در شرایط کنونی است، اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر تداوم گرمای شدید و احتمال تشدید تنش آبی در استان، دستگاه‌های اجرایی باید تمام ظرفیت‌ها و امکانات خود را برای تأمین پایدار آب شرب به‌ویژه در مناطق روستایی بسیج کنند.

وی با اشاره به آبرسانی ثابت به ۶۲ روستای استان طی یک سال گذشته، افزود: با وجود اقدامات انجام‌شده، خراسان جنوبی همچنان با بحران کم‌آبی روبه‌رو است بنابراین لازم است اصلاح شبکه‌های آبرسانی، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، مدیریت برداشت‌های غیرمجاز و استفاده از ظرفیت پیمانکاران و تانکرهای آبرسان با جدیت دنبال شود.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه تأمین آب شرب حتی از اجرای برخی پروژه‌های عمرانی نیز مهمتر است، گفت: اعتبارات مورد نیاز برای رفع مشکلات این حوزه با حمایت‌های لازم تقویت خواهد شد.

هاشمی با قدردانی از تلاش دستگاه‌های اجرایی، نیروهای امدادی، نظامی، انتظامی و خدمات‌رسان در برگزاری مراسم تشییع، وداع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، عنوان کرد: آنچه در این رویداد بزرگ رقم خورد، جلوه‌ای کم‌نظیر از وحدت، همدلی و کار جهادی بود.

وی گفت: در مدت کمتر از سه هفته، ۳۶۵ موکب در سطح استان و مشهد الرضا(ع) برپا و با استقرار بیش از ۴۰۰ نیروی هلال‌احمر، ۱۶۰ پزشک و پرستار، ۶۰۰ نیروی نظامی و امنیتی و با مشارکت گسترده دستگاه‌های مختلف، خدمات شایسته‌ای به زائران ارائه شد.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه بیش از ۹۲ هزار نفر اسکان و بیش از ۵۰ هزار نفر در مشهد پذیرایی شدند، گفت: مدیریت مطلوب تأمین سوخت، اسکان، تغذیه و خدمات درمانی، نتیجه هماهنگی و انسجام همه دستگاه‌های عضو ستاد بود.

هاشمی از فعالیت قرارگاه رسانه‌ای، صدا و سیمای خراسان جنوبی و اصحاب رسانه نیز قدردانی کرد و افزود: اطلاع‌رسانی دقیق و تولید محتوای مناسب از اقدامات ارزشمند این روزها بود و باید مستندسازی و روایت این خدمات با قوت ادامه پیدا کند.

وی با اشاره به ضرورت افزایش آمادگی استان در برابر تهدیدات احتمالی، بر تسریع در دوگانه‌سوز کردن نانوایی‌ها، توسعه پنل‌های خورشیدی جوار چاه‌های کشاورزی، تأمین ذخایر سوخت دستگاه‌ها، پیش‌بینی منابع جایگزین آب، برگزاری مانورهای آمادگی و تقویت زیرساخت‌های پدافند غیرعامل تأکید کرد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به تهدیدات سایبری، خواستار توجه ویژه مدیران به الزامات امنیت سایبری و استفاده از ظرفیت کارشناسان متخصص در این حوزه شد و گفت: حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی نیازمند آمادگی مستمر و هماهنگی کامل دستگاه‌ها است.

هاشمی با هشدار نسبت به احتمال تشدید ریزگردها در ماه‌های آینده، بر تدوین برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت برای مدیریت این پدیده تأکید و خاطرنشان کرد: حفظ منابع طبیعی، مدیریت منابع آب و اجرای طرح‌های آبخیزداری از مهمترین اقدامات در این زمینه است.

وی ارتباط مستمر مدیران با مردم را از الزامات مدیریت موفق دانست و تصریح کرد: حضور میدانی مسئولان در میان مردم، پاسخگویی شفاف، رسیدگی به مطالبات و افزایش رضایتمندی عمومی، نقش مهمی در کاهش نارضایتی‌ها و تقویت سرمایه اجتماعی دارد.

استاندار خراسان جنوبی گفت: موفقیت‌های استان حاصل همدلی، هماهنگی و کار جمعی همه دستگاه‌هاست و این انسجام باید برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم تداوم پیدا کند.

کد مطلب 989331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.