ترامپ جنایتکار، جنایت خود در مدرسه میناب را هوش مصنوعی خواند

ترامپ جنایتکار و تروریست،‌ جنایت جنگی و ضد بشری خود در کشتار دانش آموزان مدرسه میناب را هوش مصنوعی خواند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا،‌ دونالد ترامپ رئیس جنایتکار و تروریست و البته متوهم و دروغگوی رژیم حاکم بر آمریکا، بار دیگر به انکار جنایت جنگی خود در بمباران مدرسه شجره طیبه میناب در جنوب ایران و قتل عام وحشیانه بیش از ۱۶۰ دانش آموز بیگناه پرداخت.

ترامپ کودک‌کُش در گفتگو با شبکه خبری فاکس نیوز در پاسخ به سئوالی در باره کمیته تحقیق درباره جنایت جنگی و وحشیانه ارتش تروریست آمریکا در بمباران مدرسه میناب، در اوج ناجوانمردی و انکار مدعی شد: فکر نمی‌کنم هیچکس هرگز بتواند بگوید که آنجا چه اتفاقی افتاده است.

وی در اوج وقاحت و ادامه دروغ های بی شمار خود ادعا کرد: این امکان وجود دارد آن تصاویری که شما دارید، با هوش مصنوعی تولید شده باشند.فکر نمی کنم بتوان یک گزارش قطعی ارائه داد.

کد مطلب 988679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.