تخصیص ۹۰ میلیارد تومان بودجه برای توسعه زیرساخت‌های روستایی در آمل

سرپرست فرمانداری ویژه آمل از تخصیص ۹۰ میلیارد تومان بودجه برای توسعه زیرساخت‌های روستایی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بیژن پولادی عصر امروز_چهارشنبه بیست‌وچهارم تیر_ در بازدید از روستاهای بخش دابودشت در گفت‌وگو با خبرنگاران از اقدامات گسترده دولت و کمیته برنامه‌ریزی برای ارتقای سطح کیفی زندگی در مناطق روستایی این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: با توجه به استراتژی جدید مدیریت در شهرستان، تیم‌های اجرایی با هدف رصد دقیق مشکلات، به صورت میدانی و تک‌تک در روستاها حضور یافته‌اند.

وی با بیان اینکه تمرکز اصلی بر حل چالش‌های حوزه طرح هادی، مخابرات، ارتباطات سیار، کشاورزی و شبکه برق است، افزود: تا این لحظه، حدود ۹۰ میلیارد تومان از بودجه کمیته برنامه‌ریزی و همچنین کمک‌های دریافتی از ادارات کل، به این منظور در روستاها تخصیص یافته است.

سرپرست فرمانداری ویژه آمل گفت: حضور مستقیم مدیران در محل وقوع مشکلات و دیدار چهره‌به‌چهره با مردم، علاوه بر درک عمیق‌تر شرایط منطقه توسط مدیران، مسیر مرتفع کردن مشکلات و رفع چالش‌های روستاییان را بسیار کوتاه و تسهیل کرده است.

کد مطلب 988634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.