افزایش سهم بودجه محله‌محور، مشارکت شهروندان را تقویت می‌کند

عضو هیئت علمی دانشگاه هنر اصفهان گفت: برای تحقق بودجه‌ریزی مشارکتی اثربخش، باید سهم بودجه‌های محله‌محور و نقش ذی‌نفعان در تصمیم‌گیری‌های شهری افزایش پیدا کند، زیرا شهروند زمانی مشارکت واقعی خواهد داشت که از جایگاه ارباب‌رجوع به کارفرمای مدیریت شهری ارتقا پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رضا نصر اصفهانی امروز _چهارشنبه بیست‌وچهارم تیر_ در شانزدهمین نشست مشورتی شهراندیشان با موضوع «مسیر تحقق بودجه‌ریزی مشارکتی اثربخش در مدیریت شهری» اظهار کرد: به دلیل اینکه شهروندان مشارکت مستقیم در تأمین مالی ندارند، خود را ذی‌نفع نمی‌دانند.

وی با اشاره به مشارکت ۱۲ هزار نفر از شهروندان در فرایند بودجه‌ریزی مشارکتی افزود: در موضوع مشارکت و آمار مشارکت‌کنندگان، مبنا را بر جمعیت نگذاریم.

عضو هیئت علمی دانشگاه هنر اصفهان با بیان اینکه در این فرایند، شهروند باید از ارباب‌رجوع به کارفرما تبدیل شود، تصریح کرد: برای تقویت این مسیر باید سهم بودجه محله‌محور و سهم ذی‌نفعان افزایش یابد، نگاه در این حوزه از کیفی به کمی تغییر کند و بر این اساس شاخص‌ها تعریف شود.

نصر اصفهانی گفت: با ادبیات نظری و تبیین موضوعات برای شهروندان، مشارکت آن‌ها را جذب کنیم و در فرایند مشارکت از سطح خرد به کلان برسیم.

کد مطلب 988616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.