بودجه‌ریزی مشارکتی نباید به عوام‌گرایی منجر شود

مدیر مرکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی شهرداری اصفهان با تأکید بر ضرورت طراحی صحیح سازوکارهای بودجه‌ریزی مشارکتی گفت: در این فرآیند باید خواسته‌های شهروندان به نیاز و سپس به تقاضای کارشناسی تبدیل شود تا ضمن تقویت مشارکت اجتماعی، از افتادن در دام عوام‌گرایی جلوگیری شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امان‌الله باطنی امروز _چهارشنبه بیست‌وچهارم تیر_ در شانزدهمین نشست مشورتی شهراندیشان با موضوع «مسیر تحقق بودجه‌ریزی مشارکتی اثربخش در مدیریت شهری» اظهار کرد: در موضوع مشارکت، به دنبال اشتراک‌گذاری منابع و امکانات برای ایجاد اثری جدید هستیم.

وی تصریح کرد: در بودجه‌ریزی مشارکتی، سازوکار باید به گونه‌ای باشد که «خواسته» به «نیاز» تبدیل شود و پس از آنکه نیاز را به نخبگان دادیم، آن را به «تقاضا» تبدیل کنند؛ همچنین باید توجه داشت که در بودجه‌ریزی مشارکتی نباید دچار عوام‌گرایی شویم.

مدیر مرکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی شهرداری اصفهان تصریح کرد: مشارکت اجتماعی در جامعه ما موضوع‌مند نیست و بسیاری از مشکلاتی که امروز شاهد آن هستیم، یکی از نتایج همین موضوع است.

باطنی انجام آمایش در بودجه‌ریزی مشارکتی را مهم دانست و یادآور شد: آیا مهم‌های فوری در این برنامه مشخص شده است؟

وی گفت: نبود مشارکت‌جویی از سوی شهروندان و پایین بودن سرمایه اجتماعی، از تهدیدهای مهم این حوزه محسوب می‌شود.

مدیر مرکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی شهرداری اصفهان ادامه داد: در حوزه مشارکت اجتماعی، اکنون در وضعیت تدافعی قرار داریم و باید در چند سال آینده به سمت وضعیت رقابتی حرکت کنیم.

کد مطلب 988612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.