حماس: حمله به مقر پلیس جبالیا، جنایت جنگی و تلاش برای گسترش هرج‌ و مرج است

جنبش مقاومت اسلامی حماس، حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک مقر پلیس در غرب اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه را جنایتی وحشیانه و ادامه تلاش‌های کابینه فاشیستی این رژیم برای هدف قرار دادن ساختار امنیتی و انتظامی غیرنظامی در غزه توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» در بیانیه‌ای اعلام کرد در حمله ظهر امروز جنگنده‌های ارتش اشغالگر به این مقر پلیس، هفت تن از افسران و نیروهای پلیس غیرنظامی به شهادت رسیدند که سرهنگ محمد مروان سالم، رئیس مرکز پلیس اردوگاه جبالیا، نیز در میان آنان بود.

این جنبش تاکید کرد حمله مذکور، اصرار وحشیانه رژیم صهیونیستی بر ادامه جنایت‌ها علیه ملت فلسطین در نوار غزه و تداوم تلاش‌های کابینه افراطی آن برای هدف قرار دادن دستگاه امنیتی غیرنظامی این منطقه است.

در بیانیه حماس آمده است مقر هدف‌ گرفته‌ شده برای حفظ امنیت و برقراری نظم در میان یک بازار عمومی و در منطقه‌ای پرجمعیت ایجاد شده بود و حمله به آن، جنایت جنگی آشکاری است که ماهیت فاشیستی رژیم اشغالگر را نشان می‌دهد.

حماس افزود رژیم صهیونیستی پس از شکست در تمامی تلاش‌های خود برای برهم زدن انسجام داخلی ملت فلسطین در نوار غزه، اکنون با هدف قرار دادن پلیس غیرنظامی می‌کوشد هرج‌ و مرج و ناامنی را در این منطقه گسترش دهد.

این جنبش بار دیگر از میانجی‌ها، کشورهای ضامن توافق آتش‌بس امضا شده در شرم‌ الشیخ و دولت آمریکا به‌ عنوان حامی این توافق خواست در برابر نقض‌ها و جنایت‌های تازه و آشکار کابینه جنایتکار جنگی، بنیامین نتانیاهو موضعی روشن اتخاذ کرده و آن را محکوم کنند.

حماس همچنین از اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی خواست فوراً وارد عمل شوند، رژیم صهیونیستی را مهار کرده و آن را به توقف تجاوزات وحشیانه علیه ملت فلسطین در نوار غزه ملزم کنند.

این جنبش در پایان بر ضرورت ارائه تمامی اشکال حمایت، پشتیبانی و امدادرسانی به ملت فلسطین برای مقابله با جنایت‌های رژیم اشغالگر و طرح‌های تروریستی آن تاکید کرد.

منبع: ایرنا

کد مطلب 988367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.