تاکنون بیش از ۸۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره «راویان میدان ۲» ارسال شده است

رئیس سازمان بسیج رسانه استان اصفهان گفت: تا دیروز بیش از ۸۰۰ اثر از اصحاب رسانه حرفه‌ای و مردمی به دبیرخانه جشنواره «راویان میدان ۲» رسیده است؛ آثاری که هر کدام می‌تواند یادگاری ماندگار برای آینده باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجید صلاحی امروز _دوشنبه بیست‌ودوم تیر_ در جلسه تجلیل از گروه‌های جهادی فعال در ایام جنگ رمضان و دفاع مقدس سوم ضمن قدردانی در افراد حاضر در میدان در ایام جنگ اظهار کرد: به تلاش‌های این عزیزان افتخار می‌کنیم و شرمنده‌ایم که نتوانستیم آن‌گونه که شایسته است، زحمات و روایت‌های این عزیزان را بازتاب بدهیم.

وی افزود: آنچه در استان رخ داد، شاید هنوز هم به‌درستی ابعادش برای همه روشن نشده باشد، اما یکی از نکات مهم همین بود که ما در حوزه رسانه، علاوه بر جست‌وجوی افراد حرفه‌ای و صاحب‌کار، به سراغ کسانی رفتیم که دیده نمی‌شدند؛ افرادی که با گوشی‌های ساده و امکانات محدود، لحظه‌هایی را ثبت کردند که برای همیشه ماندگار شد.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان اصفهان تصریح کرد: در جریان جنگ رمضان، حدود ۱۵ تا ۱۶ گروه جهادی رسانه‌ای را شناسایی کنیم؛ دختران و پسرانی که با انگیزه کمک به میدان آمدند و گفتند می‌خواهیم در حوزه رسانه فعالیت کنیم.

صلاحی ادامه‌ داد: تلاش کردیم در همان لحظه، آن‌ها را به افراد حرفه‌ای متصل کنیم تا الفبای درست فعالیت رسانه‌ای را بیاموزند، هرجا لازم بود برایشان مجوز صادر کردیم تا بتوانند در مسیر درست و قانونی فعالیت کنند. این تجربه بسیار ارزشمندی بود که پس از جریان جنگ ۱۲روزه نیز دوباره تکرار شد و امروز داده‌های بسیار خوبی از دل این تجربه‌ها به‌دست آمده است.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره‌ «راویان میدان ۲» خاطرنشان کرد: تا دیروز بیش از ۸۰۰ اثر از اصحاب رسانه حرفه‌ای و مردمی به دبیرخانه آن رسیده است؛ آثاری که هر کدام می‌تواند یادگاری ماندگار برای آینده باشد. علاوه بر این، جشنواره «طنین» ویژه فعالان خواهر در حوزه جنگ تحمیلی نیز برگزار شد؛ بانوانی که خودشان روایت‌گر صحنه بودند و اکنون این روایت‌ها ثبت و ضبط می‌شود تا برای آینده باقی بماند.

وی خاطرنشان کرد: امروز این افتخار را داریم که در کنار برگزاری «راویان میدان ۲» و فراخوان آن در دو بخش حرفه‌ای و مردمی، شاهد حضور نوجوانان و فعالانی از استان‌های دیگر نیز باشیم، این اتفاق نشان می‌دهد که ظرفیت‌های ارزشمندی در کشور وجود دارد، باید بتوانیم در میان غبار جنگ رسانه‌ای، حقیقت را از دل این روایت‌ها بیرون بکشیم و به مردم ارائه کنیم.

کد مطلب 988048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.