تفاهم‌نامه اخیر بدون توجه به حقوق اساسی ملت ایران است

نماینده ولی‌فقیه در مازندران تفاهم‌نامه اخیر را بدون توجه به حقوق اساسی ملت دانست و گفت: توافقی که در آن حق انتقام، شناسایی مجرم و احقاق حقوق مردم دیده نشود، نمی‌تواند عزت‌آفرین باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی، صبح امروز _یکشنبه بیست‌ویکم تیر_ در مراسم عزاداری سومین روز از خاک‌سپاری رهبر شهید که در آستانه امامزاده ابراهیم(ع) آمل برگزار شد، با اشاره به مفهوم عزت در نگاه دینی، اجتماعی و روان‌شناسی اجتماعی اظهار کرد: عزت یک مفهوم چندلایه است؛ از نگاه جامعه‌شناسی، روان‌شناسی فردی و روان‌شناسی اجتماعی، عزت زمانی شکل می‌گیرد که انسان یا جامعه در برابر ظلم ایستادگی کند و حق را رها نکند.

وی اشاره به مکتب امام حسین(ع) و تصمیم تاریخی امام حسین(ع) در برابر یزید افزود: اگر امام حسین(ع) برای چند روز بیشتر زندگی، تن به بیعت با یزید می‌داد، از چشم خدا و خلق می‌افتاد، اما ایستادگی او، عزتی آفرید که امروز پس از ۱۴۰۰ سال، میلیون‌ها انسان در اربعین با شکوهی بی‌نظیر در مسیر کربلا حضور پیدا می‌کنند و آزادگان جهان خود را شاگرد مکتب عزتمندانه او می‌دانند.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با اکتفا به سخنان امیرالمؤمنین(ع) درباره کوفیان گفت: حضرت می‌فرمود من شما را در تابستان دعوت به جهاد می‌کنم، اما معاویه گروهی را می‌فرستد شهرهای شما را غارت می‌کند، نوامیس شما را هتک می‌کند و شما بی‌تفاوتید، جامعه‌ای که در برابر ظلم نایستد، محکوم به ذلت است.

محمدی‌لائینی درباره تبیین سه عامل اصلی عزت امام حسین(ع) یادآور شد: تسلیم نشدند، مجاهد بودند و به حق چسبیدند.

وی با تاکید بر اینکه هیچ فرد یا جامعه‌ای که حق را ترک کرده، عزیز نمانده و هیچ انسان یا ملتی که به حق چسبیده، ذلیل نشده است، با اشاره به بیانات اخیر رهبر شهید گفت: این عزتی که امروز در هفته گذشته شاهدش بودیم و ده‌ها میلیون انسان در شهرهای مختلف برای تجلیل او تجمع کردند، نتیجه مجاهدت، ایستادگی و چسبیدن او به حق بود. او با دشمن معامله نکرد، سازش نکرد، جان خود و خانواده‌اش را در مسیر حق گذاشت؛ طبیعی است که ملت برای چنین رهبری جان‌فشانی کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از تفاهم‌نامه اخیر آن را بدون توجه به حقوق ملت دانست و مطرح کرد: در این تفاهم‌نامه نه از انتقام سخنی آمده، نه از شناسایی قاتل، نه از محاکمه جنایتکاران جنگی، نه از غرامت و خسارت. چگونه توافقی که بزرگ‌ترین حق ملت در آن دیده نشده، می‌تواند عزت‌آفرین باشد؟ از این تفاهم‌نامه آبی گرم نمی‌شود.

محمدی‌لائینی با اشاره به آیه «وَلِلَّهِ الْعِزَّةُ وَلِرَسُولِهِ وَلِلْمُؤْمِنِینَ» خاطرنشان کرد: دشمنان می‌خواهند عزیزان خدا را ذلیل کنند، همان‌طور که اهل‌بیت امام حسین(ع) را شهر به شهر بردند، اما تاریخ نشان داد عزت از آن کسانی است که در مسیر حق می‌ایستند.

کد مطلب 987762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.