به گزارش خبرگزاری ایمنا، در چارچوب رقابتهای مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، بامداد امروز_یکشنبه، بیستویکم تیر_ از ساعت ۳۰ دقیقه بامداد به وقت ایران تیمهای انگلیس و نروژ در ورزشگاه میامی گاردنز فلوریدا به مصاف یکدیگر رفتهاند.
مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶
دیدار تیمهای نروژ و انگلیس
ورزشگاه: میامی گاردنز فلوریدا
تماشاگر:
گلها: شلدروپ (دقیقه ۳۶) برای نروژ؛ جود بلینگهام (دقیقه ۲+۴۵) برای انگلیس
اخطار:
نروژ: نیلاند، هگم، آیر، ریرسون (۶۰- اورسنس)، مولر ولف، ساندر برگ، اودگارد، پاتریک برگ، سورلوث (۶۸- باب)، شیلدروپ (۶۸- نوسا) و هالند
سرمربی: استوله سولباکن
انگلیس: پیکفورد، گوئهی، استونز، اورایلی، کنسا، اندرسون، رایس (۴۶- ازه)، مادوئکه (۴۶- ساکا)، گوردون (۷۱- جیمز)، بلینگهام، کین
سرمربی: توماس توخل
داور: کلمن تورپین (فرانسه)
داور VAR: جروم بریسارد (فرانسه)
شرح بازی:
شرح گلها:
۰-۱ (دقیقه ۳۶- نروژ)- پس از توپگیری از کین در میانه میدان، توپ توسط اودگارد به شیلدروپ سپرده شد تا او از کنج محوطه جریمه انگلیس با ضربهای فوق العاده دروازه را باز کند.
۱-۱ (دقیقه ۲+۴۵- انگلیس)- حرکت پا به توپ بلینگهام به درون محوطه جریمه و شوت پای چپ او در حالی که مدافع چسبیده به او بود گل تساوی را رقم زد.
دقایق حساس:
دقیقه ۲۹- ضربه ایستگاهی انگلیس که درموقعیت خوبی قرار داشت توسط کین نواخته شد اما ثمری در پی نداشت.
دقیقه ۳+۴۵- شوت خطرناک هری کین از پشت محوطه جریمه با واکنش دروازهبان نروژ همراه شد.
دقیقه ۴+۴۵- با یک حرکت ترکیبی، کین در موقعیت تک به تک دروازه را باز کرد اما داور به دلیل آفساید گل را مردود اعلام کرد.
دقیقه ۵۲- سورلوث که توپ را در سمت راست محوطه جریمه صاحب شده بود با ضربه ای غافلگیر کننده قصد باز کردن دروازه انگلیس را داشت اما پیکفورد به سختی توپ را راهی کرنر کرد.
دقیقه ۵۳- توپ ارسالی از سمت راست با ضربه سر هالند همراه شد که توپ با واکنش پیکفورد راهی کرنر شد.
دقیقه ۵۴- روی یک ضربه کرنر توپ سرگردان در محوطه جریمه انگلیس با ضربه هگم به گل تبدیل شد اما لحظاتی بعد با دخالت VAR، داور به دلیل خطای هالند روی مدافع انگلیس در محوطه جریمه گل را مردود اعلام کرد.
دقیقه ۷۶- نروژ باز هم روی ضربات کرنر خطرساز ظاهر شد و این بار توپ برگشتی از داخل محوطه جریمه با ضربه اورسنس همراه شد که توپ در بین راه با ضربه سر آیر می رفت تا از بالای سر پیکفورد وارد دروازه شود اما توپ به تیر افقی دروازه انگلیس برخورد کرد. در ادامه ضربه هالند هم از زاویه ای بسته تبدیل به گل نشد.
دقیقه ۷۹- حرکت در عرض و شوت خطرناک ساکا از کنج محوطه جریمه که توپ با اختلافی بسیار کم از کنار دروازه نروژ به بیرون رفت.
اتفاق ویژه:
بهترین بازیکن:
نظر شما