تشییع رهبر شهید ایران وداعی باشکوه و عزمی برای پاسداری از آرمان‌ها است

مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب، امروز در تهران با حضور میلیون‌ها نفر آغاز شد و پیکر ایشان و خانواده شهیدشان در مسیری دوازده‌ساعته با همراهی مردم وفادار ایران تشییع می‌شود؛ ان‌بی‌سی این مراسم را وداعی باشکوه و عزمی برای پاسداری از آرمان‌ها توصیف کرد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، از صبح امروز دوشنبه _پانزدهم تیر_در شهر تهران آغاز شد و پیکرهای مطهر رهبر معظم انقلاب و جمعی از اعضای خانواده معظم ایشان که در تاریخ نهم اسفند در پی یک حمله هوایی از سوی رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا به شهادت رسیدند، با همراهی میلیونی مردم تشییع می‌شود.

ان‌بی‌سی در این زمینه نوشت که جمهوری اسلامی ایران با نشان دادن همبستگی ملی و پاسداشت مقام والای رهبری، تمهیدات گسترده‌ای نیز برای حضور پرشور مردم در این آیین تدارک دیده است. هم‌اکنون میلیون‌ها تن از شهروندان تهرانی در میدان‌های اصلی شهر گرد هم آمده‌اند و با برافراشتن پرچم‌ها و پلاکاردها، ارادت خویش را به مقام شامخ رهبری به نمایش گذاشته‌اند.

ان‌بی‌سی مراسم تشییع پیکر رهبر شهید را وداعی باشکوه و عزمی برای پاسداری از آرمان‌ها دانست

خبرنگار این رسانه در گزارشی میدانی اظهار کرد که با ادامه روند تشییع، فضای مراسم رنگ‌وبوی دیگری به خود گرفته و شاهد افزایش شعارها و پیام‌های تأکیدکننده بر لزوم خون‌خواهی از عاملان این جنایت است. عزاداران و پلاکاردهای همراه در مسیر راهپیمایی، بار دیگر بر نفرت مردم از رژیم صهیونیستی و آمریکا تأکید کردند و خواستار پاسخگویی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در برابر این اقدام جنایتکارانه شده است. این پیام‌ها در طول مسیر امروز نیز آشکارا دیده می‌شد.

ان‌بی‌سی نوشت که فیلم‌ها و شعارهای عزاداران نشان از عزم جدی برای مقابله با زیاده‌خواهی‌های آمریکا در منطقه داشته است.

یکی از عزاداران شهادت مقام معظم رهبری، با چشمانی اشکبار به خبرنگار این رسانه گفت: «امروز برای ما که برای وداع با رهبرمان گرد آمده‌ایم، روزی بس سخت و جانکاه است. ما اینجا نیستیم تا تنها با او وداع گوییم، بلکه آمده‌ایم تا عهد ببندیم که انتقام خون پاک ایشان را از دشمنان خواهیم گرفت و این مسیر را تا تحقق نهایی آرمان‌های انقلاب ادامه خواهیم داد.»

کد مطلب 986068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.