آمریکا ۲ - بوسنی ۰؛ تقابل تیم پوچتینو با بلژیک

یانکی‌ها با یک بازیکن کمتر هم توانستند بوسنی و هرزگوین را شکست بدهند و به یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ برسند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تیم‌های ملی فوتبال آمریکا و بوسنی و هرزگوین از ساعت ۳:۳۰ بامداد امروز _پنجشنبه  یازدهم تیر_  در چارچوب مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام‌جهانی ۲۰۲۶ مقابل هم صف‌آرایی کردند که آمریکا با نتیجه ۲ بر صفر به برتری رسید.

فولارین بالوگن در دقیقه ۳۱ توانست حملات آمریکا را به نتیجه برساند و دروازه بوسنی را باز کند، اما این گل به‌دلیل حضور این بازیکن در موقعیت آفساید قبول نشد. بالوگن ناامید نشد و همچنان برای مدافعان بوسنی زهردار ماند تا اینکه در دقیقه ۴۵ گلی سالم زد.

مهاجم گلزن آمریکا که تعداد گل‌های خود در جام بیست‌وسوم را به عدد ۳ رساند، در نیمه دوم نیز چهره ویژه میدان بود. این بازیکن در دقیقه ۶۴ به‌دلیل خطای شدیدی که روی یکی از بازیکنان بوسنی مرتکب شد، کارت قرمز گرفت تا تیم مائوریسیو پوچتینو با ۱۰ بازیکن به مسابقه ادامه بدهد.

سوسن‌های طلایی (لقب تیم ملی بوسنی) با یک بازیکن بیشتر اعتمادبه‌نفس گرفتند و فرصت‌هایی روی دروازه یکی از سه میزبان جام جهانی آفریدند که هیچ‌یک از آنها تبدیل به گل نشد. در آن‌سوی میدان آمریکا با ضربه ایستگاهی زیبای مالیک تیلمن در دقیقه ۸۲ به گل دوم رسید و اختلاف را دوبرابر کرد.

حملات دو تیم در ادامه مسابقه نتیجه نداد تا آمریکا همچون دو میزبان دیگر جام بیست‌وسوم یعنی مکزیک و کانادا، به جمع ۱۶ تیم پایانی رقابت‌ها صعود کند. بوسنی هم که برای نخستین بار به مرحله حذفی جام جهانی رسیده بود، با این مسابقات وداع کرد.

شاگردان پوچتینو در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، از ساعت ۰۳:۳۰ شانزدهم تیر به مصاف تیم ملی بلژیک می‌روند.

رافائل کلاوس از برزیل قضاوت این بازی را بر عهده داشت و به استپان رادلیچ از بوسنی کارت زرد نشان داد.

کد مطلب 984744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.