اسم‌ها بازی نمی‌کنند؛ بلژیک تنها ۳ دقیقه برای برگرداندن ورق بازی نیاز داشت

​​​​​​​دو تیم ملی فوتبال بلژیک و سنگال در چارچوب بازی‌های مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، امشب در ورزشگاه سیاتل مقابل یکدیگر به میدان رفتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در چارچوب بازی‌های مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، دو تیم ملی بلژیک و سنگال امشب _چهارشنبه دهم تیر_ از ساعت ۲۳:۳۰ به وقت تهران در ورزشگاه سیاتل مقابل یکدیگر صف‌آرایی کردند.

دو تیم بازی را با احتیاط آغاز کردند و تلاش داشتند ضمن حفظ کنترل جریان مسابقه، به دروازه یکدیگر نزدیک شوند. شرایط در نیمه نخست متعادل دنبال می‌شد تا داور برای وقفه خنک‌کننده مسابقه را متوقف کرد. پس از ازسرگیری بازی، ورود چند جیمی‌جامپ به زمین، دقایقی جریان مسابقه را مختل کرد.

اسم‌ها بازی نمی‌کنند؛ بلژیک تنها ۳ دقیقه برای برگرداندن ورق بازی نیاز داشت

پس از شروع مجدد و تبادل حملاتی که با بی‌دقتی مهاجمان هر دو تیم همراه بود، سرانجام سادیو مانه زمینه‌ساز گل نخست شد. ارسال دقیق مانه در دقیقه ۲۵، دیارا را صاحب موقعیت کرد و او توانست گل برتری سنگال را به ثمر برساند. در دقایق باقی‌مانده، بازی با ریتم بالا دنبال شد اما فرصت‌سوزی‌ها مانع از تغییر نتیجه شد تا سنگال با برتری یک بر صفر به رختکن برود.

در نیمه دوم، حرکت انفرادی سادیو مانه و پاس او به موسی نیاخاته، یک ضدحمله برق‌آسا برای سنگال شکل داد که در نهایت با پاس نیاخاته به اسماعیل سار، به گل دوم این تیم تبدیل شد. رودی گارسیا با عقب افتادن دو بر صفر، تا دقیقه ۵۰ چهار تغییر در ترکیب اعمال کرد تا ساختار بازی دگرگون شود، هرچند تلاش بلژیک در دقایق پس از آن فاقد زهر لازم برای تغییر نتیجه بود.

پس از دومین وقفه خنک‌کننده، تغییرات جدیدی در ترکیب دو تیم اعمال شد و شاگردان گارسیا با بازگشت به بازی، فشار را افزایش دادند. در دقیقه ۸۶ روملو لوکاکو روی پاس توماس مونیه یکی از گل‌ها را جبران کرد و بلافاصله در دقیقه ۸۹ یوری تیلمانس گل تساوی بلژیک را به ثمر رساند.

اسم‌ها بازی نمی‌کنند؛ بلژیک تنها ۳ دقیقه برای برگرداندن ورق بازی نیاز داشت

در دقایق باقی‌مانده نیمه دوم هیچ‌کدام از دو تیم به گل نرسیدند تا مسابقه به وقت‌های اضافه کشیده شود. در وقت‌های اضافه نیز فرصت‌سوزی‌های دو تیم ادامه داشت و گلی از خط دروازه‌ها عبور نکرد؛ سرانجام در دقیقه ۱۱۷، خطای مدافعان سنگال روی مهاجم بلژیک پس از بازبینی صحنه توسط کمک داور ویدیویی، منجر به اعلام ضربه پنالتی شد.

یوری تیلمانس پشت توپ قرار گرفت و با تبدیل این ضربه به گل، دومین گل خود را در این دیدار ثبت کرد تا در نهایت بازی با پیروزی سه بر دو بلژیک به پایان برسد.

کد مطلب 984724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.