عبدالرضا میرزایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در پی اعلام وقوع تصادفی در محور میمه به سمت اصفهان، ساعت ۱:۳۰ بامداد امروز _یکشنبه هفتم تیر_ مأموران پلیس راه بهسرعت به همراه نیروهای امدادی و اورژانس در محل حاضر شدند.
وی افزود: بررسیهای نخستین نشان داد یک دستگاه اتوبوس اسکانیا با مبدأ تهران و مقصد عسلویه، به دلایل در دست بررسی با یک دستگاه کامیون کشنده ولوو برخورد کرده است.
رئیس پلیس راه استان اصفهان با بیان اینکه در این حادثه ۹ نفر از سرنشینان اتوبوس و راننده کامیون مجروح شدند، تصریح کرد: مصدومان توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند و این سانحه فوتی نداشته است.
میرزایی خاطرنشان کرد: علت دقیق وقوع این حادثه توسط کارشناسان پلیس راه در حال بررسی است و نتایج پس از تکمیل تحقیقات اعلام خواهد شد.
وی با تأکید بر رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، از رانندگان بهویژه ناوگان حملونقل عمومی خواست با رعایت سرعت مطمئنه، حفظ فاصله طولی مناسب و پرهیز از رانندگی در حالت خستگی و خوابآلودگی، نقش مؤثری در پیشگیری از حوادث رانندگی ایفا کنند.
نظر شما