تضعیف نهادهای نظام در راستای اهداف دشمنان است

فرمانده هشت سال دفاع مقدس حمایت از جایگاه ولی‌فقیه را «واجب» دانست و گفت: هرگونه «تفرقه، دو دستگی و تضعیف نهادهای نظام» در راستای اهداف دشمنان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سردار علیجان میرشکار امشب_پنجشنبه چهارم تیر_ در تجمع شبانه مردمی شهر هزارسنگر که در میدان ۱۷ شهریور این شهرستان برگزار شد، با اشاره به «تاب‌آوری ملت ایران» و «نقش سپاه پاسداران در امنیت کشور»، اظهار کرد: با توجه شرایط پیش‌رو حفظ انسجام ملی و پرهیز از دوگانگی در جامعه ضرورت دارد.

وی با مرور حوادث سال‌های گذشته و جنگ‌های منطقه‌ای، افزود: ملت ایران «در برابر فشارهای جهانی و جنگ‌های ترکیبی» ایستادگی کرده و این ایستادگی «باعث شگفتی جهانیان» شده است.

فرمانده هشت سال دفاع مقدس بیان کرد: دشمنان در مقاطع مختلف تلاش داشته‌اند سپاه پاسداران را تضعیف کنند، اما «میدان مقاومت» موجب عقب‌نشینی قدرت‌های خارجی شده است.

میرشکار با اشاره به حضور مردم پس از اعلام شهادت «امام شهید»، گفت: مردم بدون فرمان رسمی به میدان آمدند و تا زمانی که ولی‌فقیه دستور ندهد، میدان را ترک نخواهند کرد.

وی حمایت از جایگاه ولی‌فقیه را «واجب» دانست و هشدار داد: هرگونه «تفرقه، دو دستگی و تضعیف نهادهای نظام» در راستای اهداف دشمنان است.

فرمانده هشت سال دفاع مقدس تاکید کرد: نیروهای بسیج و سپاه، بر «حفظ امنیت کشور» و «پایبندی به مسیر ترسیم‌شده در بیانیه‌های امامین انقلاب» توجه داشته باشند.

میرشکار، با اشاره به آموزه‌های عاشورا و نقش یاران امام حسین(ع) خاطرنشان کرد: مسیر مقاومت ادامه دارد و تحقق حکومت جهانی حضرت حجت(عج) با حضور مردم و تبعیت از ولایت ممکن خواهد شد.

کد مطلب 982882

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.