بی‌احتیاطی و سرعت غیرمجاز حادثه‌ساز شد؛ مصدومیت ۹ نفر در تصادف پراید و پژو

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی ایلام از مصدومیت ۹ نفر در تصادف ۲ خودروی پژو و پراید در محور مواصلاتی ایوان (جاده سیاهگل- سرتنگ) خبر داد.

حمید صفرپور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در ایلام اظهار کرد: حدود ساعت ۱۶:۰۹ دقیقه عصر امروز _پنجشنبه چهارم تیر_ طی تماس های مردمی با مرکز هدایت عملیات اورژانس، مبنی بر تصادف ۲ خودرو پژو و پراید در محور مواصلاتی ایوان (جاده سیاهگل- سرتنگ) بلافاصله دو دستگاه آمبولانس سبک از نزدیکترین پایگاه اورژانس و یک کد از هلال احمر به محل حادثه اعزام شد.

وی افزود: از مجموع ۹ مصدوم حادثه ۴ مصدوم با وضعیت مولتی تروما و ۶ مصدوم با وضعیت پایدار پس از پایدارسازی شرایط توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به مرکز منتقل شدند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه تیم‌های در کمترین زمان ممکن در محل حاضر شدند، تصریح کرد: بی‌احتیاطی و سرعت غیرمجاز همچنان عامل اصلی وقوع چنین حوادث تلخ و ناگواری در محورهای استان است.

کد مطلب 982841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.