استان اصفهان بیشترین میزان خسارت‌های ناشی از جنگ رمضان را در کشور متحمل شده است

استاندار اصفهان با قدردانی از گروه‌های جهادی، دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌هایی که در جریان جنگ و پس از آن در میدان خدمت حضور پیدا کردند، بر ضرورت هم‌افزایی، تسریع در روند بازسازی مناطق آسیب‌دیده و تکمیل پروژه‌های عمرانی استان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی جمالی‌نژاد امروز _سه‌شنبه دوم تیر_ در قرارگاه جهادی جنگ رمضان اصفهان با تشکر از گروه‌های جهادی که در میدان حضور پیدا کردند، اظهار کرد: پس از ایام جنگ همچنان موضوع نوسازی و بازسازی مناطق آسیب‌دیده در دستور کار قرار دارد و در این مسیر لازم است از تمام اداره‌ها، دستگاه‌ها و افرادی که پای کار آمدند و همکاری و همراهی لازم را داشتند، قدردانی شود.

وی با اشاره به اهمیت هماهنگی میان مجموعه‌های مختلف افزود: جزیره‌ای عمل کردن و نبود هم‌افزایی، روند امور را با دشواری روبه‌رو می‌کند، از این رو ضروری است هم‌پوشانی و هماهنگی لازم میان افراد، دستگاه‌ها و مجموعه‌های مختلف برقرار شود تا اقدامات با سرعت و اثربخشی بیشتری دنبال شود.

استاندار اصفهان با بیان اینکه این استان بیشترین میزان خسارت‌های ناشی از جنگ رمضان را در کشور متحمل شده است، عنوان کرد: استان اصفهان در میزان خسارت‌های حاصل از این جنگ رتبه نخست کشور را دارد و از نظر تعداد اصابت حمله‌های دشمن نیز در رتبه دوم کشور قرار گرفته است.

جمالی‌نژاد ادامه داد: لازم است فعالیت‌ها و اقدامات پیگیری‌شده تا ابتدای هفته آینده جمع‌بندی و نتایج آن به مسئول مربوطه در استان ارائه شود تا روند برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری برای ادامه اقدامات با انسجام بیشتری دنبال شود.

وی با اشاره به اعلام آمادگی بعضی مجموعه‌ها برای مشارکت در روند بازسازی مناطق آسیب‌دیده خاطرنشان کرد: تعدادی از مجموعه‌ها آمادگی خود را برای حضور و همکاری در بازسازی این مناطق اعلام کرده‌اند که این ظرفیت می‌تواند در تسریع روند خدمات‌رسانی و جبران خسارت‌ها مؤثر باشد.

باید خانه‌های آسیب‌دیده و خانواده‌های متضرر از حوادث اخیر را همچون خانواده خود بدانیم

استاندار اصفهان اضافه کرد: باید خانه‌های آسیب‌دیده و خانواده‌های متضرر از حوادث اخیر را همچون خانواده خود بدانیم و متعهد باشیم که برای رفع مشکلات آن‌ها بیش از گذشته تلاش کنیم؛ از این رو ضروری است همه دستگاه‌ها و مجموعه‌ها تمام‌قد در میدان حضور داشته باشند و برای حل مسائل مردم اقدام کنند.

جمالی‌نژاد با اشاره به الزامات دوران پساجنگ تاکید کرد: در این دوره باید بیش از گذشته به سمت اجرای پروژه‌های عمرانی استان حرکت کنیم و در کنار اقدامات بازسازی، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام نیز با جدیت در دستور کار قرار گیرد تا روند توسعه و پیشرفت استان با شتاب بیشتری ادامه پیدا کند.

کد مطلب 982308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.