تخصیص ۲۳۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به جامعه ایثارگران بوشهر

مدیرکل بنیاد شهید بوشهر از تخصیص ۲۳۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به جامعه ایثارگران استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد حیدری با تأکید بر اینکه خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران به عنوان سرمایه‌های معنوی نظام، نه یک لطف بلکه «وظیفه» است، از اجرای برنامه‌های گسترده در حوزه‌های اشتغال، مسکن، درمان و ترویج فرهنگ ایثار خبر داد و با اشاره به ایثارگری‌ها و جایگاه والای خانواده‌های شهدا اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر با رویکرد جهادی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی، تمامی تلاش خود را برای خدمت‌رسانی به این قشر معزز به کار گرفته است.

وی با اشاره به تقدیم ۵۸ شهید در جنگ تحمیلی سوم در راه اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی، افزود: با تشکیل ۱۰ کمیته تخصصی و همکاری دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران و نهادهای نظامی، مراسم تشییع، تدفین و بزرگداشت این شهدا با شکوه و تکریم کامل برگزار شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران بوشهر درباره وضعیت اشتغال جامعه هدف عنوان کرد: علاوه بر سهمیه ۲۵ درصدی استخدامی دستگاه‌های اجرایی که از طریق آزمون‌های سراسری پیگیری می‌شود، خبر مهم اینکه به‌زودی آگهی استخدامی ویژه‌ای برای فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد منتشر خواهد شد. این آزمون با هدف حل کامل مشکل بیکاری این عزیزان برگزار می‌شود و از تمامی واجدین شرایط دعوت می‌کنیم در این آزمون شرکت کنند.

حیدری اضافه کرد: در سال جاری نیز بیش از ۲۳۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی از محل اعتبارات جز ۱ و ۲ تبصره قانون بودجه برای فرزندان شاهد و ایثارگر در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به بحث مسکن خانواده ایثارگران استان گفت: سال جاری ۱۵۲ نفر برای دریافت تسهیلات مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند. سقف این وام‌ها در مرکز استان ۶۵۰ میلیون تومان، در سایر شهرستان‌ها ۵۰۰ میلیون تومان و در روستاها ۴۰۰ میلیون تومان است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر دارای ۲۳۵ گلزار مطهر شهدا است، تصریح کرد: عملیات ساماندهی تمام گلزارها در دستور کار است و امسال با تخصیص ۱۳.۸ میلیارد تومان اعتبار، ساماندهی ۳ گلزار باقی‌مانده آغاز شده است.

حیدری با بیان اینکه ۱۸ هزار نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند، اظهار کرد: معاونت درمان بنیاد علاوه بر پرداخت هزینه‌های درمانی، طرح سلامت در منزل را برای ۳۲۰۰ نفر از والدین شهدا و ایثارگران اجرا کرده است. در این طرح، پزشکان پایش سلامت به منازل مراجعه کرده و خدمات درمانی تخصصی و عمومی ارائه می‌دهند. همچنین ۱۱ میلیارد تومان از محل صندوق ۲ درصد برای پوشش هزینه‌های غیربیمه‌ای درمان در سال گذشته پرداخت شده است.

وی با اشاره به برگزاری بیش از ۸۵۰۰ دیدار با خانواده‌های معظم شهدا در طول سال، خاطرنشان کرد: دیدار و تکریم خانواده‌های شهدا بخشی از برنامه مستمر ماست، همچنین در راستای ترویج فرهنگ ایثار، تولیدات هنری شامل ثبت تاریخ شفاهی، ساخت کلیپ، تولید پوسترهای دیجیتالی از شهدای اخیر و برگزاری آیین‌های نکوداشت با همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله شورای راهبردی پتروشیمی‌های پارس جنوبی انجام شده است.

کد مطلب 982221

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.