صدور ۴۸ ساعته کارت سوخت در کرمان / متقاضیان دوگانه‌سوز خودرو بخوانند

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمان از راه‌اندازی دستگاه‌های صدور آنی کارت سوخت در چند شهرستان استان خبر داد.

احمد سالاری‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان، با اشاره به برنامه این شرکت برای ساماندهی استفاده از کارت‌های سوخت در جایگاه‌ها، اظهار کرد: برای حذف کارت‌های اضطراری از سطح عرضه، ضروری است مردم از کارت سوخت شخصی خود استفاده کنند.

وی افزود: به همین منظور دستگاه‌های صدور آنی کارت سوخت در شهرستان‌های کرمان، جیرفت، بم، سیرجان و کهنوج راه‌اندازی شده است و متقاضیان می‌توانند پس از ثبت‌نام در سامانه http://fcs.niopdc.ir کمتر از ۴۸ ساعت کارت سوخت شخصی را از نواحی شرکت ملی پخش تحویل بگیرند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمان گفت: همکاران ما در حال پیگیری راه‌اندازی این خدمات در شهرستان‌های شهربابک، رفسنجان و بافت هستند و با تکمیل این فرآیند، امکان صدور سریع کارت سوخت در سراسر استان کرمان فراهم می‌شود تا شهروندان بدون دغدغه کارت شخصی دریافت کنند.

وی درباره وضعیت کارت‌های بانکی در طرح سوخت نیز گفت: طرح استفاده از کارت بانکی به‌جای کارت سوخت فعلاً به‌صورت آزمایشی در دو جایگاه در تهران در حال اجراست و در صورت موفقیت، به‌تدریج در سایر مناطق کشور از جمله استان کرمان نیز اجرا خواهد شد.

سالاری‌فر تصریح کرد: در حال حاضر سهمیه سوخت مطابق روال گذشته از امروز دوشنبه یکم تیر، در کارت‌های سوخت شارژ شده است که شامل سهمیه ۶۰ لیتر بنزین با نرخ ۱۵۰۰ تومان و ۷۰ لیتر با نرخ ۳۰۰۰ تومان است.

وی با اشاره به اجرای طرح رایگان دوگانه‌سوز کردن خودروها بیان کرد: با هماهنگی انجام شده با مدیر طرح CNG کشور، مالکان خودروهای مدل ۱۳۹۴ به بالا در استان کرمان می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه http://gcr.niopdc.ir به‌صورت رایگان نسبت به دوگانه‌سوز کردن خودروهای خود اقدام کنند.

کد مطلب 981948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.