اجرای پروژه‌های اصلاح هندسی در سطح شهر تبریز

مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری تبریز با اشاره به اجرای پروژه‌های اصلاح هندسی در سطح شهر گفت: در بعضی معابر و با وجود استاندارد بودن شبکه و انجام اصلاحات لازم، پارک دوبل مانع استفاده مناسب از ظرفیت خیابان می‌شود.

محبوب عبدالله‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان شرقی اظهار کرد: زمانی که یک خودرو در یکی از خیابان‌ها و مسیرهای اصلی شهر به صورت دوبل توقف می‌کند، در عمل تردد حدود ی۱۵۰۰ خودرو را با اخلال روبه‌رو می‌کند.

وی افزود: در چنین شرایطی شبکه معابر نقش اصلی خود را در جابه‌جایی شهروندان از دست می‌دهد و به پارکینگ تبدیل می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری تبریز تصریح کرد: بسیاری از مشکلات ترافیکی موجود نه به دلیل کمبود ظرفیت معابر، بلکه ناشی از بی‌توجهی به حقوق عمومی و رعایت نکردن قوانین است.

عبدالله‌پور با اشاره به اجرای پروژه‌های اصلاح هندسی در سطح شهر گفت: در بعضی معابر و با وجود استاندارد بودن شبکه و انجام اصلاحات لازم، پارک دوبل مانع استفاده مناسب از ظرفیت خیابان می‌شود.

وی عنوان کرد: در چنین شرایطی ناچار به اجرای تغییرات فیزیکی و حتی کاهش بخشی از فضای سبز برای روان‌سازی ترافیک می‌شویم در حالی که ریشه مشکل در رفتارهای ترافیکی است.

مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری تبریز ادامه داد: ممکن است فردی تنها دو دقیقه مقابل بیمارستان، داروخانه یا یک مرکز خدماتی توقف دوبل داشته باشد، اما همین اقدام کوتاه می‌تواند موجب معطلی حدود ۱۵۰۰خودرو، ایجاد ترافیک و افزایش تنش و نارضایتی در سطح شهر شود.

عبدالله‌پور تأکید کرد: شهر و معابر آن متعلق به همه شهروندان است و باید به فضای عمومی احترام بگذاریم، همان‌گونه که هیچ‌کس حاضر نیست خودروی خود را مقابل پارکینگ منزل فرد دیگر قرار دهد تا مبادا مانع رفت و آمد او شود، نباید با پارک دوبل نیز حق عبور و مرور سایر شهروندان را سلب کند.

کد مطلب 981606

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.