تردد ۸۰ هزار زائر سیدالشهدا (ع) از مرز بین‌المللی مهران در ۲۴ ساعت گذشته

فرماندار شهرستان مهران از ثبت تردد بیش از ۸۰ هزار زائر از مرز بین‌المللی مهران از ابتدای ماه محرم تاکنون خبر داد و گفت: تمام زیرساخت‌های رفاهی برای خدمت‌رسانی به زائران حسینی آماده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حیدر نعمتی امروز _یکشنبه سی‌ویکم خرداد_ در جمع خبرنگاران از ثبت تردد بیش از ۸۰ هزار زائر از مرز بین‌المللی مهران از ابتدای ماه محرم تاکنون خبر داد و اظهار کرد: تمام زیرساخت‌های رفاهی برای خدمت‌رسانی به زائران حسینی آماده است.

وی از افزایش چشمگیر تردد زائران در روزهای اخیر خبر داد و افزود: مرز بین‌المللی مهران انتخاب نخست زائران برای سفر به عتبات عالیات است و از ابتدای ماه محرم تاکنون، شاهد تردد بیش از ۸۰ هزار نفر از این گذرگاه بوده‌ایم.

فرماندار مهران خاطرنشان کرد: از ساعت صفر بامداد روز گذشته تا ساعت ۷:۰۰ امروز _یکشنبه سی‌ویکم خرداد_ بیش از ۲۵ هزار زائر از طریق مرز مهران عازم سفر زیارتی خود شده‌اند.

نعمتی با تأکید بر اهتمام ویژه ستاد اربعین برای تسهیل سفر زوار عنوان کرد: تمام امکانات رفاهی و خدماتی در پایانه مرزی مهران در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند.

وی تصریح کرد: ایستگاه‌های تأمین آب شرب خنک و بهداشتی به‌صورت شبانه‌روزی فعال هستند و نیروهای امدادی نیز در نقاط استراتژیک پایانه مستقر شده‌اند تا در سریع‌ترین زمان ممکن، خدمات لازم را به زائران ارائه دهند.

کد مطلب 981588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.