۹۰ درصد دیوارهای پروژه شهید فخری‌زاده به‌زودی تکمیل می‌شود

مدیر پروژه مجموعه پل‌ها و تقاطع‌های غیرهمسطح شهید فخری‌زاده اصفهان با اشاره به روند اجرای بخش‌های مختلف این پروژه گفت: با تدوین برنامه زمان‌بندی جدید، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۸۰ تا ۹۰ درصد دیوارهای پروژه در ماه‌های آینده تکمیل یا در مراحل پایانی اجرا قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا رحیمی امروز _شنبه سی‌ام خرداد_ در جلسه بررسی پیشرفت پروژه‌های شاخص عمرانی شهرداری اصفهان اظهار کرد: پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فخری‌زاده در بخش‌های مختلف با قدرت در حال اجراست و پل‌های شماره یک، دو و سه از مهم‌ترین قسمت‌هایی هستند که عملیات اجرایی آن‌ها با سرعت مناسبی دنبال می‌شود.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده و همکاری مجموعه‌های اجرایی، روند اجرای پل‌های شماره یک و دو به مسیر اصلی خود بازگشته است و حتی بتن‌ریزی پل شماره یک نیز در روزهای آینده انجام خواهد شد. پل شماره سه نیز روند اجرایی خود را طی کرده و بخشی از کوله آن اجرا شده است و بخش دیگر آن هفته آینده بتن‌ریزی خواهد شد.

مدیر پروژه مجموعه پل‌ها و تقاطع‌های غیرهمسطح شهید فخری‌زاده اصفهان با بیان اینکه پروژه در مقاطعی حدود ۴۰ درصد از برنامه زمان‌بندی عقب‌تر بود، تصریح کرد: با به‌روزرسانی برنامه زمان‌بندی و ورود پیمانکار جدید، شرایط پروژه بهبود یافته و پیش‌بینی می‌شود این عقب‌ماندگی در مدت کوتاهی جبران شود.

رحیمی ادامه داد: هدف اصلی، تکمیل محور شمالی-جنوبی و بخش عمده پروژه شامل پل‌ها، دیوارها، زیرسازی و آسفالت است و ممکن است تنها برخی جزئیات فرعی پس از بهره‌برداری تکمیل شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بخش عمده پل‌های پروژه تکمیل شده و تمرکز اصلی روی پل‌های شماره یک، دو و سه و همچنین دیوارهای برگشتی و مسیرهای دسترسی مرتبط است.

برای تکمیل پروژه شهید فخری‌زاده حدود یک‌هزار و ۵۰۰ تن قیر مورد نیاز است

مدیر پروژه مجموعه پل‌ها و تقاطع‌های غیرهمسطح شهید فخری‌زاده اصفهان با اشاره به وضعیت دیوارهای پروژه گفت: برنامه زمان‌بندی جدیدی برای اجرای دیوارها تدوین شده و پیش‌بینی می‌شود در گزارش‌های بعدی، بیش از ۸۰ تا ۹۰ درصد این بخش‌ها آماده یا در مراحل پایانی اجرا باشند.

رحیمی افزود: برای تکمیل پروژه شهید فخری‌زاده حدود یک‌هزار و ۵۰۰ تن قیر مورد نیاز است و برای عملیات تعریض نیز حدود ۴۰۰ تن قیر پیش‌بینی شده است. در مجموع، بخش‌های مختلف پروژه به حدود سه هزار تن قیر نیاز دارد که تأمین آن نقش مهمی در تسریع عملیات اجرایی خواهد داشت.

وی با اشاره به اجرای عملیات آسفالت اظهار کرد: با تلاش نیروهای سازمان عمران، عملیات آسفالت بخش‌های اجراشده انجام شده و این موضوع علاوه بر بهبود وضعیت تردد، موجب شکل‌گیری نمای مناسب‌تری از پروژه شده است.

مدیر پروژه مجموعه پل‌ها و تقاطع‌های غیرهمسطح شهید فخری‌زاده اصفهان تصریح کرد: عملیات مربوط به علائم ترافیکی نیز در حال انجام است و هماهنگی‌های لازم با سازمان زیباسازی برای آغاز اقدامات مرتبط با منظر و زیباسازی پروژه صورت گرفته تا بلافاصله پس از آماده شدن بخش‌های عمرانی، این اقدامات نیز اجرایی شود.

رحیمی با تأکید بر اینکه در حال حاضر مانع جدی یا مشکل خاصی در مسیر اجرای پروژه وجود ندارد، گفت: روند اجرای پروژه مطلوب است و تمرکز مجموعه اجرایی بر تکمیل هرچه سریع‌تر این طرح مهم شهری قرار دارد.

کد مطلب 981429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.