گیلان ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری سلامت کشور را دارد

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با تأکید بر ظرفیت‌های گیلان در حوزه گردشگری سلامت، گفت: با تقویت زیرساخت‌ها، هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و تعامل با کشورهای منطقه، این استان می‌تواند به یکی از قطب‌های مهم گردشگری سلامت کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، محمد رئیس‌زاده امروز_ پنجشنبه بیست‌وهشتم خرداد_ در جلسه شورای عالی نظام پزشکی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار شد، با تأکید بر اهمیت توسعه گردشگری سلامت، اظهار کرد: گیلان ظرفیت‌های بسیار بالایی برای تبدیل شدن به یکی از قطب‌های گردشگری سلامت کشور دارد و با توجه به زیرساخت‌های موجود و موقعیت جغرافیایی، می‌تواند نقش برجسته‌ای در این حوزه ایفا کند.

وی با بیان اینکه گیلان نباید منتظر تصمیم‌های بیرونی در حوزه گردشگری سلامت باشد، افزود: این استان باید با رایزنی‌های هدفمند و تعامل با کشورهای منطقه، زمینه جذب گردشگران سلامت را به صورت فعال فراهم کند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی، توسعه گردشگری سلامت نیازمند هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف داتست و خلطرنشان کرد: استاندار، نمایندگان مجلس و مدیران حوزه سلامت باید پایه‌های این حوزه را تقویت کنند تا گیلان بتواند جایگاه واقعی خود را در این عرصه به دست آورد.

رئیس‌زاده با قدردانی از جامعه پزشکی گیلان تصریح کرد: با توجه به شرایط خاص و رخدادهای متعدد در حوزه سلامت استان، باید از تلاش‌های جامعه پزشکی گیلان تقدیر کرد؛ چرا که در سخت‌ترین شرایط نیز خدمات‌رسانی به مردم را متوقف نکرده‌اند و شایسته تکریم و حمایت هستند.

وی با اشاره به اهمیت سرمایه انسانی در نظام سلامت گفت: جامعه پزشکی یک سرمایه ملی است و باید مورد حمایت جدی قرار گیرد و متأسفانه سهم بخش سلامت از تولید ناخالص داخلی در کشور پایین است و این موضوع نیازمند بازنگری در سیاست‌گذاری‌های کلان است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی، با بیان اینکه تعرفه‌گذاری خدمات درمانی یکی از چالش‌های اساسی است، افزود: تعیین تعرفه‌های پایین‌تر از هزینه واقعی خدمات، اقدامی نادرست است و باید در این زمینه اصلاحات اساسی انجام شود.

رئیس‌زاده با اشاره به آمار بالای تلفات و مصدومان حوادث رانندگی اظهار کرد: سالانه هزاران نفر در تصادفات جاده‌ای دچار آسیب می‌شوند و هزینه‌های سنگینی به نظام سلامت تحمیل می‌شود؛ از این.رو کاهش تلفات جاده‌ای باید به عنوان یک هدف ملی در دستور کار قرار گیرد.

وی با تأکید بر وجود همدلی میان ارکان مختلف نظام سلامت در گیلان خاطرنشان کرد: تعامل و هم‌افزایی میان نظام پزشکی، دولت، مجلس و مجموعه مدیریت استان در گیلان قابل تحسین است و این همگرایی می‌تواند زمینه‌ساز تحقق اهداف مهمی همچون توسعه گردشگری سلامت و کاهش آسیب‌های جاده‌ای باشد.

کد مطلب 980864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.