نروژ با دبل هالند و چهار گل، عراق را در هم کوبید

تیم ملی نروژ در نخستین دیدار خود از گروه I جام‌جهانی با درخشش ارلینگ هالند و ثبت چهار گل تیم عراق را چهار بر یک شکست داد و با اقتدار در صدر جدول قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تیم‌های ملی فوتبال نروژ و عراق در نخستین دیدار خود از مرحله گروهی جام‌جهانی ۲۰۲۶ و در چارچوب گروه I این رقابت‌ها، از ساعت ۱:۳۰ بامداد _چهارشنبه ۲۷ خرداد_ در ورزشگاه ژیلت استادیوم شهر فاکسبرو ایالت ماساچوست آمریکا به مصاف یکدیگر رفتند.

نروژ بازی را با تمرکز بیشتری آغاز کرد و در دقیقه ۲۹ توسط ارلینگ هالند به گل نخست رسید؛ گلی که نخستین گل این مهاجم سرشناس در تاریخ جام‌جهانی نیز محسوب می‌شود. پس از این گل، هواداران نروژ مشغول جشن بودند که عراق برخلاف جریان بازی موفق شد نتیجه را به تساوی بکشاند. ایمن حسین در دقیقه ۳۹ با ضربه سر دقیق و دور از دستان اورجان نایلند، دروازه نروژ را باز کرد؛ صحنه‌ای که با ضعف مدافعان نروژ در مهار مهاجم عراقی همراه بود.

در حالی که دو تیم آماده ورود به دقایق پایانی نیمه نخست می‌شدند، اشتباه سنگربان عراق، حکیم، ورق را دوباره به سود نروژ برگرداند. تعلل او در دفع توپ، فرصت را برای هالند فراهم کرد تا با استفاده از فرصت‌طلبی همیشگی خود، گل دوم را برای نروژ به ثمر برساند و تیمش را با برتری ۲ بر یک راهی رختکن کند.

عراق در واپسین لحظات نیمه نخست دو موقعیت بسیار خوب برای گلزنی داشت، اما ضربات بازیکنان این تیم با اختلافی اندک از کنار دروازه نروژ عبور کرد. آمار نیمه نخست نشان می‌داد نروژ با ۶۰ درصد مالکیت توپ، ۷ شوت (۳ شوت در چارچوب) و ۲۶۴ پاس، کنترل بیشتری بر جریان بازی داشت؛ در حالی که عراق با ۹ شوت (یک شوت در چارچوب) و ۱۶۵ پاس تلاش می‌کرد از فرصت‌های محدود خود بهره ببرد.

نروژ با دبل هالند و چهار گل، عراق را در هم کوبید

در نیمه دوم، دو تیم با رویکردی متفاوت وارد زمین شدند. عراق که با انجام ۲۱ مسابقه طولانی‌ترین مسیر را برای رسیدن به جام‌جهانی طی کرده بود، در تلاش بود تا نتیجه را جبران کند، اما نروژ اجازه خودنمایی به نماینده آسیا نداد و با انسجام دفاعی و برنامه‌ریزی دقیق، جریان بازی را در اختیار گرفت.

در دقیقه ۷۶، نروژ روی یک ضربه کرنر و توسط لئو اوستیگارد به گل سوم رسید. این بازیکن تنها سه دقیقه پس از ورود به زمین به‌عنوان بازیکن تعویضی، اختلاف را به دو گل افزایش داد. در ادامه، عراق در واپسین ثانیه‌های بازی روی اشتباه آیمن حسین و گل به خودی او، چهارمین گل را دریافت کرد تا نروژ با برتری قاطع ۴ بر یک زمین را ترک کند.

با این نتیجه و با توجه به دیدار هم‌زمان فرانسه و سنگال، نروژ با سه امتیاز در صدر جدول گروه I قرار گرفت و فرانسه نیز با همین امتیاز در رده دوم ایستاد. تیم‌های سنگال و عراق به ترتیب در جایگاه‌های سوم و چهارم قرار گرفتند.

کد خبر 980354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.