برگزاری سومین جلسه کمیته نظارتی شورای شهر در منطقه ۸ اصفهان

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: سومین جلسه کمیته نظارتی شورای اسلامی شهر اصفهان در منطقه ۸ با هدف بررسی درخواست‌ها و مطالبات شهروندان برگزار شد و در جریان آن بخشی از مسائل و پرونده‌های مردمی این منطقه مورد رسیدگی قرار گرفت.

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن اشاره به ارتباط با شهروندان به‌منظور رسیدگی به روند درخواست آنها؛ اظهار کرد : منطقه هشت با جمعیت حدود ۳۰۰ هزار نفری، از پرجمعیت‌ترین مناطق شهر اصفهان به‌شمار می‌رود که این منطقه را به سکونتگاه تبدیل کرده است، در همین راستا سرمایه‌گذاران مسکن و سایر شهروندان تمایل به ساخت‌وساز در این منطقه را دارند.

وی افزود: به طبع، ساخت‌وساز همراه مطالبات بالای شهروندان میزان مراجعه و درخواست های بالایی را به همراه خواهد داشت؛ وجود مدیران و مسئولان درکنار شهروندان و رسیدگی به درخواست‌های آن‌ها یکی از راهکارهای تسریع در امور خواهد بود که در پی آن رضایت شهروندان را نیز به همراه خواهد داشت.

مدیرمنطقه ۸ شهرداری اصفهان با اشاره به جلسه کمیته نظارتی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیته نظارتی این منطقه در سه ماهه نخست سال جاری پس از فروردین و اردیبهشت در خرداد نیز با حضور رسول میرباقری، احمدرضا مصور و فرزانه کلاهدوزان در این منطقه برگزار و به تعدادی از درخواست‌های شهروندان پاسخ داده شد.

محمدحسینی با اشاره به سایر جلسات ارتباط مردمی بیان داشت: جلسات ملاقات مردمی روزهای دوشنبه نیز در این منطقه برگزار و به درخواست های مردمی پاسخ داده می‌شود.

وی ادامه داد: علاوه بر ملاقات های مردمی در طول هفته نیز این روند در ساعاتی از روز انجام و به درخواست‌های آن‌ها رسیدگی می شود.

کد خبر 979731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.