رمز موفقیت جمهوری اسلامی ایران، وحدت مردم و تبعیت از ولایت است

استاندار خراسان جنوبی گفت: رمز موفقیت جمهوری اسلامی ایران در طول سال‌های گذشته، وحدت مردم و تبعیت از ولایت بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمدرضا هاشمی _یکشنبه بیست‌وچهارم خرداد_ در اجلاسیه ۵۱ شهید اهل سنت استان با تأکید بر نقش وحدت و همدلی اقوام و مذاهب در حفظ امنیت و اقتدار کشور اظهار کرد: شهدای اهل سنت و شیعه متعلق به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند و همه آن‌ها برای عزت، استقلال و سربلندی این سرزمین جان خود را فدا کرده‌اند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره)، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای مدافع امنیت و شهدای اهل سنت افزود: با یک نگاه به تصاویر شهدای والامقام به خوبی درمی‌یابیم که این انقلاب برای حفظ و استمرار خود هزینه‌های سنگینی پرداخت کرده و خون‌های پاک بسیاری تقدیم شده است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به تلاش‌های مستمر دشمنان برای ضربه زدن به کشور عنوان کرد: دشمن تنها جنگ نظامی را علیه ملت ایران تحمیل نکرد، بلکه با ترور بیش از ۱۷ هزار نفر از فرزندان این مرز و بوم و نیز تلاش برای ایجاد ناامنی و تجزیه‌طلبی در مناطق مختلف کشور، به‌دنبال تضعیف انسجام ملی بود.

هاشمی تصریح کرد: دشمن در مقاطع مختلف تلاش کرده در استان‌های مرزی و مناطق اهل سنت، بذر اختلاف و تفرقه را میان مردم بکارد، اما بصیرت و هوشیاری مردم، به‌ویژه برادران و خواهران اهل سنت، همه این توطئه‌ها را خنثی کرد.

وی با بیان اینکه رمز موفقیت جمهوری اسلامی ایران در طول سال‌های گذشته، وحدت مردم و تبعیت از ولایت بوده است، افزود: امروز در کنار اقتدار نیروهای مسلح، توان اطلاعاتی و امنیتی کشور و ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی، نعمت رهبری و حمایت مردم مهم‌ترین پشتوانه نظام به شمار می‌رود.

استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: مردم ایران در دوران دفاع مقدس، فتنه‌های مختلف و حوادث گوناگون، وفاداری خود را به انقلاب اسلامی به اثبات رسانده‌اند و همین همراهی و بصیرت، دشمنان را در دستیابی به اهدافشان ناکام گذاشته است.

هاشمی با اشاره به جایگاه والای فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: امروز بهترین راه مقابله با آسیب‌های اجتماعی و خنثی‌سازی تهدیدات دشمن، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، فرهنگی که می‌تواند نسل جوان را در برابر هجمه‌های فرهنگی و جنگ ترکیبی دشمن مصون نگه دارد.

وی بر ضرورت برگزاری یادواره‌های شهدا تأکید و عنوان کرد: این مراسم‌ها تنها برای تجلیل از مقام شهدا نیست، بلکه تلنگری برای مسئولان و همه جامعه است تا مسیر خدمت صادقانه و حرکت در راه آرمان‌های شهدا را فراموش نکنند.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز به برکت خون شهدا به نقطه‌ای از اقتدار رسیده که چشم امید آزادگان جهان است، تصریح کرد: خانواده‌های معظم شهدا سرمایه‌های ارزشمند نظام اسلامی هستند و همه ما وظیفه داریم قدردان ایثار و فداکاری آن‌ها باشیم.

هاشمی ضمن قدردانی از برگزارکنندگان اجلاسیه ۵۱ شهید اهل سنت استان، از علما، ائمه جمعه اهل سنت و تشیع، فرماندهان نظامی و انتظامی و تمام دست‌اندرکاران این مراسم تقدیر کرد و گفت: بی‌تردید تمام تلاش‌هایی که در مسیر زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا انجام می‌شود، ذخیره‌ای ارزشمند برای دنیا و آخرت خواهد بود.

کد خبر 979455

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.