زنگ خطر مرگ‌ومیر موتورسواران در قم/ ضرورت فرهنگ‌سازی برای رعایت قوانین

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به سهم بالای موتورسیکلت‌ها در حوادث ترافیکی شهر، بر لزوم تغییر رویکردها در زمینه فرهنگ‌سازی این وسیله نقلیه تأکید کرد و گفت: در راستای ارتقای انضباط شهری و افزایش رضایتمندی عمومی، این سلسله برنامه‌های آموزشی-نظارتی با همکاری پلیس راهور دنبال می‌شود.

رضا خانه‌زاد یزدی در گفت‌‍وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه بخش بزرگی از تلفات تصادفات سال گذشته مربوط به موتورسوارانی است که از کلاه ایمنی استفاده نکرده‌اند، اظهار کرد: هدف اصلی این اقدامات، پیشگیری از تکرار حوادث مرگبار و کاهش سوانح جرحی در سطح شهر است.

وی با اشاره به تداوم اجرای این نظارت‌های میدانی در نقاط پرتردد و حادثه‌خیز، افزود: عبور از چراغ قرمز، حرکت در مسیر مخالف، تردد در پیاده‌رو، عبور از خطوط ویژه و ایجاد آلودگی صوتی از جمله تخلفاتی است که نه تنها نظم شهر را مختل کرده، بلکه خطر تصادفات را به شدت افزایش داده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم تصریح کرد: در راستای ارتقای انضباط شهری و افزایش رضایتمندی عمومی، این سلسله برنامه‌های آموزشی-نظارتی با همکاری پلیس راهور به‌صورت مستمر دنبال می‌شود تا با تغییر الگوهای رفتاری خطرناک، ایمنی معابر برای تمامی شهروندان ارتقا پیدا کند.

کد خبر 979055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.