اورژانس استان تهران در آماده‌باش کامل

قائم مقام اورژانس استان تهران گفت: حوادثی که به تازگی در کشور رخ داده است، برای امدادرسانی با سامانه اورژانس تماس برقرار نشد و در حال حاضر اورژانس استان تهران در آماده‌باش کامل است.

اسماعیل فراهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: با توجه به شرایط ایجاد شده به هموطنان توصیه می‌شود اگر در مکانی حضور داشتند که انفجار و حادثه رخ داده است، پس از تماس با سامانه آدرس دقیق را اعلام کنند.

وی افزود: آمبولانس ها و تیم های عملیاتی برای حضور به موقع در صحنه باید آدرس دقیق را در اختیار داشته باشند، همچنین شماره تماس فردی با که با اورژانس تماس گرفته در دسترس باشد که همکاران به راحتی بتوانند ارتباط برقرار کنند و اقدامات درمانی را پس از حضور در محل حادثه انجام دهند.

قائم مقام اورژانس استان تهران گفت: هنگامی که با سامانه اورژانس تماس برقرار می‌کنند تعداد مصدومان و مجروحان را مورد بررسی قرار دهند و اطلاعات را به درستی عنوان کنند چون باید تجهیزات کامل در محل حادثه برای امدادرسانی وجود داشته باشد.

وی ادامه داد:مردم با مشاهده خودروهای امدادی که در حال اعزام به محل مأموریت هستند، مسیر حرکت را باز کنند، برای اینکه بتوانند فعالیت‌های فوریت‌های پزشکی را به سرعت انجام دهند .

فراهانی اضافه کرد :مواقعی که هموطنان در منازل مسکونی هستند از شیشه‌ها فاصله بگیرند، همچنین به پشت‌بام نروند چون موج ها و پرتابه‌ها آسیب به همراه دارند، حوادثی که به تازگی در کشور رخ داده است، برای امدادرسانی با سامانه اورژانس تماس برقرار نشد و در حال حاضر اورژانس استان تهران در آماده‌باش کامل است،از مردم درخواست می‌شودخونسردی خود را حفظ کنند و آرامش داشته باشند.

کد خبر 978457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.