به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی اظهار کرد: در قالب پویش «به عشق رهبر شهیدم میبخشم» دومین پرونده قتل عمد استان با ورود ستاد صبر و یکی از صلحیاران توانمند سنندجی به صلح و سازش منتهی شد و با بزرگواری و روحیه والای اولیای دم، فرد، محکوم به قصاص از اجرای حکم رهایی پیدا کرد.
وی افزود: در این پرونده با موضوع نزاع، صلحیار پرتلاش و توانمند سنندجی، طی برگزاری جلسات متعدد با اولیای دم و انجام رایزنیهای مستمر، آنها را به صلح و سازش دعوت کرد.
رئیس کل دادگستری کردستان گفت: این تلاشها سرانجام در قالب پویش «به عشق رهبر شهیدم میبخشم» به نتیجه رسید و خانواده اولیای دم با حضور در دفتر معاون حل اختلاف استان، رضایت بی قید و شرط خود را در پرونده اعلام کردند.
حجتالاسلام حسینی ضمن تقدیر از اولیای دم، صلحیاران و تمام عوامل مؤثر در تحقق این رضایت ارزشمند، تصریح کرد: ستاد صبر استان کردستان به صورت فعال و مستمر در مسیر ترویج و توسعه فرهنگ صلح، سازش، گذشت و همدلی در جامعه گام برمیدارد و این گونه اقدامات انساندوستانه، نقش مهمی در کاهش آسیبهای اجتماعی و تحکیم انسجام اجتماعی دارد.
نظر شما