پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی/ نفوذ سامانه ناپایدار به استان از دوشنبه

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی به تشریح شرایط آب‌وهوایی این استان در ۲۴ ساعت آینده پرداخت.

آذر رضائی پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان‌رضوی اظهار کرد: طبق تحلیل نقشه‌ها و مدل های هواشناسی، طی امروز عبور امواج ضعیف ناپایدار تراز میانی جو از ناحیه شمالی استان باعث افزایش ابر، وقوع بارش های رگباری گاهی رعدوبرق شد که این وضعیت از روز دوشنبه با نفوذ سامانه ناپایدار به استان دوباره تشدید می‌شود.

وی افزود: ضمن اینکه با افزایش گرادیان فشار هوا، افزایش شدت وزش باد همراه با گردوخاک و گردوغبار به‌ویژه روز دوشنبه با احتمال بروز خسارت را در سطح استان (نواحی بادخیز شرق، نیمه جنوبی و بخش‌هایی از مرکز استان) خواهیم داشت که با توجه به جهت جریانات انتقال ذرات به دیگر نواحی، کاهش کیفیت هوا و میدان دید نیز وجود دارد. این وضعیت تا روز چهارشنبه با شدت و ضعف ادامه دارد.

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی ادامه داد: افزایش موقتی دما طی فردا یکشنبه روی می‌دهد.

وی گفت: دمای مشهد مقدس امروز در گرم ترین زمان به ۳۱ درجه رسید. امشب نیز دمای مشهد به ۱۹ درجه سانتیگراد می رسد.

رضائی پور افزود: نوسانات دمایی مشهد برای فردا بین ۱۹ تا ۳۵ درجه سانتیگراد پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته قوچان با ۱۰ درجه و شهرهای بردسکن، مه‌ولات و سبزوار با ۳۵ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرهای استان بوده‌اند.

کد خبر 977283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.