رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه البرز

مدیرکل هواشناسی استان البرز از احتمال وقوع رگبارهای ساعتی، رعدوبرق، وزش باد شدید و گردوخاک در برخی ساعات از عصر یکشنبه تا روز دوشنبه در این استان خبر داد.

کامران حقی‌آبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز با اشاره به آخرین تحلیل‌های هواشناسی اظهار کرد: بررسی آخرین الگوهای پیش‌یابی نشان‌دهنده گذر امواج ضعیف و ناپایدار محلی از منطقه البرز مرکزی از عصر فردا یکشنبه تا روز دوشنبه است.

وی افزود: بر این اساس در برخی ساعات وزش باد شدید، گردوخاک، رگبارهای ساعتی و رعدوبرق در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان البرز ادامه داد: این شرایط جوی می‌تواند موجب کاهش میدان دید، اختلال در ترددهای شهری و بین‌شهری به‌ویژه در مناطق کوهستانی و همچنین احتمال آسیب به سازه‌های موقت و سست شود.

حقی‌آبی با بیان اینکه این سامانه از روز یکشنبه ۱۷ خرداد آغاز و تا دوشنبه ۱۸ خرداد در استان فعال خواهد بود، به شهروندان توصیه کرد از انجام سفرهای غیرضروری خودداری کرده و هنگام تردد در محورهای کوهستانی استان احتیاط کنند.

وی همچنین از مردم خواست از توقف و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌های فصلی و دامنه کوه‌ها پرهیز کرده و نسبت به استحکام سازه‌های موقت اطمینان حاصل کنند و در فعالیت‌های کوهنوردی نیز نکات ایمنی را رعایت کنند.

کد خبر 977235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.