مردم همچنان هوشمندانه و انقلابی در صحنه حضور داشته باشند

نماینده ولی فقیه در خوزستان با تأکید بر ضرورت حضور هوشمندانه و انقلابی مردم در صحنه‌های مختلف، گفت: دشمن پس از ناکامی در میدان‌های دیگر، جنگ رسانه‌ای و روانی را در پیش گرفته است و ملت ایران با تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و حفظ وحدت، توطئه‌های دشمنان را خنثی خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد امروز _جمعه پانزدهم خرداد_ در خطبه‌های نماز جمعه اهواز با تأکید بر ضرورت تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: حضور آگاهانه، پرشور و انقلابی مردم در عرصه‌های مختلف همچنان یک ضرورت است و این حضور می‌تواند توطئه‌ها و برنامه‌های دشمنان را ناکام بگذارد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای مراسم تشییع پیکر شهید رهبر شهید انقلاب افزود: ستادهای ویژه‌ای در سطح استان خوزستان و شهرستان‌ها تشکیل شده است و انتظار می‌رود مردم ولایتمدار استان با حضور گسترده خود، حماسه‌ای ماندگار را رقم بزنند.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان با اشاره به روابط راهبردی ایران و لبنان تصریح کرد: لبنان برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و دشمنان باید بدانند که هرگونه ثبات و آرامش در منطقه در گرو توقف تجاوزها و حملات علیه حزب‌الله است.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد با اشاره به نقش شهید سیدحسن نصرالله در تقویت جبهه مقاومت تصریح کرد: این شهید بزرگوار زیرساخت‌های مستحکمی برای اقتدار حزب‌الله ایجاد کرد و امروز نیروهای مقاومت از آمادگی لازم برای مقابله با رژیم صهیونیستی برخوردار هستند. همچنین در بخش‌هایی از لبنان که تحت فشار قرار گرفته‌اند، ارتش لبنان در خط مقدم دفاع قرار دارد و حزب‌الله نیز با قدرت مسیر خود را ادامه می‌دهد.

اقتدار نیروهای مسلح در تأمین امنیت تنگه هرمز

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت راهبردی تنگه هرمز گفت: این آبراه حیاتی هرگز در اختیار دشمن قرار نخواهد گرفت و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی کامل، پاسخ قاطعی به هرگونه تهدید یا تجاوز خواهند داد.

امام جمعه اهواز خاطرنشان کرد: اقدامات صورت‌گرفته در این منطقه با هدف حفظ امنیت پایدار انجام می‌شود و کشورهای منطقه نیز نباید به وعده‌ها و ادعاهای آمریکا دل ببندند، چرا که تجربه نشان داده است حضور این کشور نه‌تنها امنیت‌آفرین نبوده، بلکه به اختلاف و ناامنی در منطقه دامن زده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد با بیان اینکه مقامات آمریکایی به ناکامی خود در این رویارویی‌ها اذعان کرده‌اند، خاطرنشان کرد: تیم دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران با روحیه‌ای انقلابی و مقتدر در مذاکرات حضور دارد و از حقوق ملت ایران عقب‌نشینی نخواهد کرد.

وی بازگرداندن دارایی‌ها و اموال متعلق به جمهوری اسلامی ایران را از مطالبات اصلی کشور دانست و تأکید کرد: تا زمانی که حقوق ملت ایران تأمین نشود، توافقی شکل نخواهد گرفت.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان تاکید کرد: هرگونه تعرض به خاک لبنان می‌تواند شرایط منطقه را وارد مرحله‌ای جدید کند و مسئولیت پیامدهای آن بر عهده متجاوزان خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد با اشاره به تمرکز دشمن بر جنگ رسانه‌ای و روانی، از مردم خواست اخبار و محتواهای منتشرشده در فضای رسانه‌ای را با دقت و هوشیاری دنبال کنند و تحت تأثیر عملیات تبلیغاتی دشمن قرار نگیرند.

وی با اشاره به شرایط مصرف انرژی در کشور، بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف برق تأکید کرد و گفت: مساجد، حسینیه‌ها و دستگاه‌های اجرایی باید خارج از ساعات فعالیت و برگزاری برنامه‌ها از روشن نگه داشتن وسایل سرمایشی خودداری کنند تا پایداری شبکه برق و رفاه عمومی شهروندان حفظ شود.

کد خبر 976925

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.