مسئولان و دستگاه‌های امنیتی در مقابل دشمنان با هوشیاری کامل عمل کنند

سرپرست فرمانداری ویژه آمل گفت: هرگونه اقدام برای آتش‌بس‌ و عقب‌نشینی‌های مقطعی دشمن، می‌تواند تاکتیکی باشد و مسئولان و دستگاه‌های امنیتی باید با هوشیاری کامل عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بیژن پولادی امشب_جمعه هشتم خرداد_در تجمع مردمی آمل که در میدان هفده شهریور برگزار شد، با تأکید بر حضور مردم در صحنه اظهار کرد: ملت ایران همواره در میدان بوده و این حضور پیام روشنی برای مسئولان دارد؛ اینکه عزت و کرامت کشور باید حفظ شود و تصمیم‌ها در چارچوب منافع ملی و نگاه عزتمندانه گرفته شود.

وی با بیان اینکه برخی در زمان حرکت امام حسین(ع) تصور می‌کردند این قیام برای حکومت و قدرت است، افزود: در حالی‌که آن حضرت با خانواده و یاران اندک خود در صحرای کربلا، در برابر جریان باطل و لشکر عظیم ایستاد و مسیر حق‌طلبی را برای تاریخ تثبیت کرد.

سرپرست فرمانداری ویژه آمل با اشاره به پیام ماندگار نهضت عاشورا بیان کرد: آن مصیبت بزرگ، با صبر و بصیرت خاندان اهل‌بیت(ع) به حماسه حسینی تبدیل شد؛ حماسه‌ای که بیش از ۱۴ قرن تداوم یافته و الهام‌بخش ملت‌های بیدار و آزادی‌خواهان جهان بوده است.

پولادی به رویکرد جمهوری اسلامی در برابر نظام سلطه اشاره کرد و گفت: اختلاف نگاه ایران با آمریکا و نظام سلطه، اختلافی بنیادین است و این دو مسیر، موازی و غیرقابل جمع هستند.

وی ادامه داد: بنابراین هرگونه اقدام از جمله آتش‌بس‌ و عقب‌نشینی‌های مقطعی دشمن، می‌تواند تاکتیکی باشد و مسئولان و دستگاه‌های امنیتی باید با هوشیاری کامل عمل کنند.

سرپرست فرمانداری ویژه آمل خاطرنشان کرد: خروج آمریکا و عوامل آن از منطقه مطالبات جدی ملت‌های منطقه است و به یاری خداوند، با ایستادگی جبهه مقاومت و مجاهدت رزمندگان اسلام، وعده الهی پیروزی محقق خواهد شد.

کد خبر 975212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.