به گزارش خبرگزاری ایمنا، رقابتهای لیگبرتر شمشیربازی آقایان در دو اسلحه فلوره و اپه به میزبانی اصفهان از روز گذشته در حال برگزاری است.
امروز ، جمعه هشتم خرداد در چارچوب روز دوم و پایانی لیگبرتر شمشیربازی مردان ایران با برگزاری دیدارهای نهایی در دو اسلحه اپه و فلوره در سالن زندهیاد بهروز سرهنگپور در حال پیگیری است؛ علی نمازی، ملیپوش تیم شمشیربازی اپه چادرملوی اردکان در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تمرینات و اردوهایی پیش از برگزاری مجدد لیگ داشتیم.
وی افزود: تیم چادرملو سرمایهگذاری بسیار خوبی برای شمشیربازی انجام داده است؛ در لیگ سال جاری چند تیم بسیار خوب داشتیم و ما نیز تلاش کردیم عملکرد خوبی ارائه دهیم.
ملیپوش اپه باشگاه چادرملوی اردکان بیان کرد: از عملکرد شخصی خودم در لیگ جاری، راضی بودم؛ در حال حاضر روی رشته شمشیربازی سرمایهگذاری بسیار خوبی میشود و روبهرشد است؛ دوست دارم به المپیک که آخر مسیر است، برسم.
وی تاکید کرد: باید روی اسلحه اپه سرمایهگذاری بیشتری شود تا روند روبهرشدی داشته باشد.
نظر شما