روایت البرداعی از رنج کشورهای عربی از تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران

محمد البرادعی رئیس پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی با اشاره به تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران نوشت:« کشورهای عربی از پیامدهای این تجاوز رنج می‌برند و همچنان خواهند برد.»

به گزارش خبرگزاری ایمنا، البرادعی در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «دردناک و جانکاه است که کشورهای عربی از پیامدهای جنگ جاری آمریکا و (رژیم) اسرائیل علیه ایران رنج می‌برند و همچنان خواهند برد.

این کشورها در غیاب هرگونه دیدگاه یا راهبرد واحد در جهان عرب در مورد امنیت ملی و منافع حیاتی‌مان، مانند مهره‌های شطرنج توسط همه طرف‌ها مورد استفاده، بهره کشی و باج‌گیری قرار می‌گیرند.»

به گزارش ایمنا، البرادعی پیشتر در مطلبی در صفحه خود در شبکه اجتماعی «ایکس» به تلاش‌ها برای دستیابی به توافق و پایان جنگ افروزی آمریکا و رژیم اسرائیل علیه ایران پرداخته و تاکید کرده بود که این جنگ «تجاوزکارانه و فاجعه بار» را دونالد ترامپ رئیس جمهور «ابله» آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر «تحت پیگرد قضایی بین المللی» رژیم اسرائیل به راه انداختند.

وی در مطلب خود نوشت: «یک جنگ تجاوزکارانه وِ فاجعه‌بار را برای دومین بار یک مرد کم عقل و یک مرد دیگر که تحت تعقیب دیوان بین‌المللی کیفری قرار دارد، به راه انداختند و اکنون مرد اولی (ترامپ) در تلاش برای یافتن راهی برای خروج از آن است و با دولت‌های منطقه تماس‌های تلفنی برقرار می‌کند تا این تصور را ایجاد کند که این یک جنگ منطقه‌ای بین آنها و ایران بوده است؛ در حالی که این کشورها تا زمانی که بخشی از آتش دامن آنها را نگرفته بود، چیزی از این جنگ نمی‌دانستند! دوران فریب، نفاق و تحقیر (است).

کد خبر 975121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.