محمدرضا یحییزاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در کرمان اظهار کرد: عملیات اجرایی تقاطع غیرهمسطح شهدای خلبان در بخشهای مختلف شامل خاکبرداری، اصلاح بستر، آرماتوربندی، قالببندی و بتنریزی با جدیت در حال انجام است.
وی با اشاره به پیشرفت همزمان در زیرگذر و رمپ جنوبی افزود: در بخش میانی زیرگذر، عملیات خاکبرداری خاکهای باطله در حال انجام است و همزمان در رمپ جنوبی نیز عملیات اجرایی و اصلاح بستر با هدف آمادهسازی مناسب برای ادامه مراحل بعدی در دستور کار قرار دارد.
معاون حملونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان گفت: آرماتوربندی، قالببندی و بتنریزی دیوارهای جنوبی و شرقی زیرگذر با رعایت اصول فنی و مهندسی در حال اجراست و در کنار آن، اجرای قرنیزهای دیوار جنوبی زیرگذر نیز پیش میرود.
وی با اشاره به آغاز عملیات جدولگذاری رمپ جنوبی تصریح کرد: مجموعه مدیریت شهری تلاش میکند، با برنامهریزی دقیق و فعالیت مستمر عوامل اجرایی، اقدامی انجام دهند که روند پیشرفت پروژه با سرعت و کیفیت مطلوب ادامه پیدا کند.
به گزارش ایمنا، پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای خلبان یکی از طرحهای مهم عمرانی شهر کرمان است که تکمیل آن نقش مؤثری در روانسازی ترافیک، ارتقای ایمنی عبور و مرور و تسهیل دسترسیهای شهری خواهد داشت.
نظر شما