به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین طیبی امروز _یکشنبه بیستوهفتم اردیبهشت_ در یک گفتوگویی تلویزیونی در رابطه با وحید شمسایی اظهار کرد: در بازیهای آسیایی فشار سنگینی از سمت خائنین وطنفروش روی وحید شمسایی بود، وی عاشق خاک ایران است.
وی افزود: یکی از مهمترین چیزهایی که در زندگی دارم پیراهن تیم ملی است چرا که از صدقهسر آن لژیونر شدم، بهترین تیمهای دنیا بازی کردم، اعتبار و جایگاه کسب کردم.
کاپیتان تیم ملی فوتسال ایران بیان کرد: آدم قدرشناسی هستم و میگویم این کشور و مردم خیلی به من لطف داشتند؛ همیشه به بازیکنان تیم ملی میگویم که قدر پیراهن تیم ملی را بدانند.
وی ادامه داد: برای من آنقدر کلیپ درست کردند و گفتند که «مزدوری»، اما «مزدور» کسانی هستند که از بغل این کشور اسم و اعتبار کسب کردند و رفتند آن طرف و درباره کشور و مردمشان هرچه خواستند گفتند؛ آنها خواستند که مردم کشورشان را بمباران کنند.
طیبی عنوان کرد: همه میدانند عاشق کشورم هستم و در این ۱۲ سال تلاش کردم نماینده شایستهای برای کشورم باشم.
نظر شما