بررسی مقاومت اقتصادی و امنیت ملی در برنامه رادیویی «به توان ما»

«به توان ما»، برنامه‌ای از گروه دانش واقتصاد رادیو جوان به تهیه‌کنندگی مجتبی امیری و سردبیری و اجرای کیانا فرهی است که هر روز از ساعت ۱۴:۳۰ از شبکه رادیویی جوان پخش می‌شود.

کیانا فرهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص برنامه «به توان ما» اظهار کرد: این برنامه به بررسی ابعاد مختلف شعار سال می‌پردازد و با توجه به اینکه شعار سال بر سه پایه اقتصاد مقاومتی، وحدت و امنیت ملی مطرح شده، درباره هر سه جنبه از زوایای مختلف با کارشناسان گفت‌وگو می‌کند.

وی افزود: موضوعاتی مثل اقتصاد مقاومتی و تاثیر آن بر رشد اقتصادی کشور، حرکت به سمت توسعه همه جانبه و مبارزه با هر گونه تبعیض و چگونگی کاهش تورم با خودکفایی از جمله مهمترین مسائلی است که در این برنامه با کارشناسان و تولیدکنندگان مطرح می‌شود.

سردبیر و مجری برنامه «به توان ما» با بیان اینکه در «به توان ما»، تجربه‌های کشورهای تاثیرگذاری مثل چین و روسیه در مسیر خودکفایی و اقتصاد مقاومتی طی کرده‌اند بررسی می‌شود و به بومی‌سازی آن هماهنگ با فضای ملی میهنی و اسلامی ما پرداخته خواهد شد، گفت: ما تجربه‌های روز در شرایط جنگ رمضان را با شعار سال پیوند دادیم و با بهره‌گیری از توانمندی‌های ملی که نمونه‌های بسیار خوبی در کشور دارد، لزوم بهره‌گیری از توان علمی و جهادی داخلی را در عرصه‌های مختلف اقتصادی بررسی کردیم.

فرهی در پایان گفت: در این برنامه علاوه بر گفتگوی کارشناسی در بخش‌های کوتاهی نیز به جنبه‌های مختلف شعار سال نگاهی ویژه داریم و سعی کردیم از نگاه کارشناسان جوان و دیدگاه‌های جدید استفاده کنیم. امیدوارم مخاطبان رادیو جوان با دیدگاه‌های مدرن اقتصادی آشنا شوند و از طریق پیامک و فضای مجازی رادیو جوان ارتباط خوبی را با مخاطبان برقرار کنیم.

«به توان ما»، برنامه‌ای از گروه دانش واقتصاد رادیو جوان به تهیه‌کنندگی مجتبی امیری و سردبیری و اجرای کیانا فرهی است که هر روز از ساعت ۱۴:۳۰ از شبکه رادیویی جوان پخش می‌شود.

کد خبر 971433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.