هند: عبور آزاد از آبراه‌های بین المللی برای ثبات اقتصاد جهانی ضروری است

وزیر امور خارجه هند در نشست بریکس با اشاره به تنش‌های خاورمیانه تاکید کرد که تداوم جریان امن و بدون مانع در آبراه‌های بین‌المللی، از جمله تنگه هرمز، برای اقتصاد جهانی ضروری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از خبرگزاری آناتولی، سوبرامانیام جایشانکار وزیر امور خارجه هند روز پنج‌شنبه به این نشست گفت درگیری در خاورمیانه نیازمند توجه ویژه است، زیرا تنش‌های ادامه‌دار، «خطرات برای تردد دریایی و اختلال در زیرساخت‌های انرژی، شکنندگی وضعیت را برجسته می‌کند».

وی افزود: جریان‌های امن و بدون مانع دریایی در آبراه‌های بین‌المللی، از جمله تنگه هرمز و دریای سرخ، برای رفاه اقتصادی جهانی حیاتی هستند.

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه نیز در گزارشی از سخنان جایشانکار به نقل از این مقام هندی عنوان کرد که کشورهای عضو بریکس باید به ملت‌ها در تامین دسترسی به انرژی، غذا، کود، بهداشت و امور مالی کمک کنند.

به گزارش این خبرگزاری وزیر امور خارجه هند به چند محور در سخنان خود پرداخت: وی در زمینه تاب‌آوری اقتصادی خواستار ایجاد زنجیره‌های تامین قابل اعتماد و بازارهای متنوع شد. استفاده از فناوری را به عنوان فرصتی برای حکومتداری بهتر و رشد فراگیر توصیف کرد.

وی همچنین در بحث اقدامات اقلیمی اعضا را به پیشبرد توسعه پایدار با برابری و مسئولیت‌های مشترک اما متمایز دعوت کرد و از لزوم اولویت دادن به گفتگو، دیپلماسی و همکاری قوی‌تر علیه تروریسم سخن گفت.

به گزارش ایرنا، نشست وزرای امور خارجه کشورهای بلوک بریکس امروز پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت در هند آغاز به کار کرد. «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه به نمایندگی از ایران در این نشست حضور دارد.

کد خبر 971299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.