آمریکا با ضربه سخت ایران در دنیا بی‌اعتبار شده است

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس با اشاره به اتفاقات و شرایط جنگی کشور گفت: اگرچه ضربه سختی از دشمن در جنگ تحمیلی سوم خوردیم اما ضربه سختی نیز به آن زدیم به‌طوری‌که اکنون آمریکا در دنیا بی‌اعتبار شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، عبدالوحید فیاضی عصر امروز _سه‌شنبه بیست‌ودوم اردیبهشت_ در مراسم تودیع و معارفه سرپرست فرمانداری محمودآباد که در سالن بخشداری مرکزی این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه مراسم تودیع و معارفه با حضور سه پدر شهید مزین شده و این وزنه مناسب برای یک بدنه اجرایی خواهد بود، اظهار کرد: در طول سال ۱۴۰۴ با وجود شرایط جنگی، فراز و نشیب‌های زیادی داشتیم و یک سال پرخاطره بوده است.

وی با اشاره به اینکه اواخر سال نیز رهبر عزیز شهیدمان را از دست دادیم، افزود: اگرچه ضربه سختی از دشمن خوردیم اما یک ضربه سختی نیز زدیم به‌طوری‌که اکنون آمریکا در دنیا بی‌اعتبار شده است.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس با بیان اینکه محمودآباد یکی از شهرستان‌های استان بود که در شرایط سخت و دوران جنگ ۴۰ روزه با مدیریت مناسب فرماندار سابق خدمات ارزنده‌ای را به مسافران ارائه داد، بیان کرد: این شهرستان از امروز وارد فصل جدید مدیریتی خواهد شد و آن حضور یک بانوی فعال است، در کنار اینکه فصل دیگری از حضور عضوی از خانواده رزمنده جامعه ایران قرار می‌گیرد.

فیاضی با تاکید بر اینکه در این انتصاب به مقوله‌های سیاسی و اجتماعی توجه نشود و فقط به نوع خدمت و فعالیت پرشور جوانان مدنظر قرار گیرد، اضافه کرد: این جنگ به همه سوالات آن جنگ هشت ساله دفاع مقدس پاسخ داد و حمله وحشیانه به کودکان میناب نمونه‌ای از این جنایت وقیح دشمن را نشان داد؛ کودکانی که هیچ گناهی نداشتند و با موشک چند تنی مورد اصابت قرار گرفتند و به شهادت رسیدند و این یک جنایت وقیحانه و عظیم میراث‌دار یک انقلاب و جهاد بزرگتری خواهد بود.

وی ادامه داد: از مسؤلان این شهرستان درخواست می‌شود علاوه بر حضور خدمتگزاری در روز، حضور در شب‌های تجمعات نیز انجام شود و همراهی با فرماندار جدید داشته باشید.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس خاطرنشان کرد: مدیران و روسای نهادها و دستگاه‌های اجرایی با کمک و همراهی در همه زمینه‌ها ورود یافته و به حل مشکلات بپردازند، البته مجلس نیز همراه دستگاه‌های اجرایی است و همه تلاش خواهیم کرد تا پرچم ایران، انقلاب و نظام بالا برود.

مصطفی سوادکوهی سرپرست معاونت سیاسی و عقیدتی استانداری مازندران در ادامه این مراسم با بیان اینکه امروز با وجود رزمندگان مرزهای کشورمان به این عزت و سربلندی قرار گرفتیم، اظهار کرد: امروز در گوشه‌ای از خاک پایتخت با مجاهدت فرزندان مازندران محافظت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امروز همه مسئولان و مدیران اجرایی ذیل پرچم جمهوری اسلامی قرار گرفته‌ایم، افزود: اکنون باید به تاسی از خون شهدا، فرمان رهبر شهید و رئیس‌جمهور یک راه و آن نوکری به نظام باشد.

سرپرست معاون امور سیاسی و عقیدتی استانداری مازندران مهم‌ترین اصل کارآمدی مدیران دستگاه‌های اجرایی استان را ایجاد رضایت‌مندی مردم بیان کرد و گفت: انتخاب و انتصاب از مدیری به‌منظور تحولی بر توسعه و رشد در شهرستان‌های استان است تا از ظرفیت‌ها و پتانسیل جوانان مستعد استفاده شود.

سوادکوهی با بیان اینکه یکی از شعارهای مهم استاندار استفاده از بانوان فعال و جوانان بااستعداد است، تصریح کرد: این تغییر و تحولات و به‌کارگیری از چنین ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان و شهرستان‌ها ادامه خواهد داشت.

آمریکا با ضربه سخت ایران در دنیا بی‌اعتبار شده است

هیچ دستگاهی حق عملکرد جزیره‌ای در محمودآباد را ندارد

فاطمه رحمانی سرپرست فرمانداری محمودآباد در پایان این مراسم ضمن قرار گرفتن خود در جایگاه یک سرباز وطن اظهار کرد: در این راستا مهمترین هدف بر خدمت به نظام است و آن را سرلوحه کار خود قرار داده و بر آن تاکید دارم.

وی با بیان اینکه به‌عنوان یک بانوی این استان تلاش بر توسعه و رشد را در همه عرصه‌های مختلف شهرستان محمودآباد در نظر دارم، افزود: البته تصمیم حاصل بر ایجاد توسعه پایداری شهرستان، حضور میدانی و با مردم بودن است.

سرپرست فرمانداری محمودآباد با تاکید بر اینکه هیچ دستگاهی حق عملکرد جزیره‌ای را ندارد، گفت: هر جا هم‌افزایی و تعامل دستگاه‌ها باشد و ادامه یابد، مشکلات مرتفع می‌شود.

رحمانی با بیان اینکه رضایت مردم سنجش اصلی شهرستان خواهد بود و هر اقدام مدیریتی باید اثربخشی آن لمس شود، تصریح کرد: توجه به روستامحور یکی از اهداف مدیریتی این شهرستان است که تبدیل روستاها به کانون پویا با توجه به وجود ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها محوریت اهداف برنامه شهرستان خواهد بود.

وی با اشاره به جذب سرمایه‌گذاران و استفاده از پتانسیل‌های اقتصادی دریامحور و گردشگری خاطرنشان کرد: با توانمندی‌ از وجود سرمایه‌گذاران و جذب آنها می‌توان به یک شهرستان توسعه اقتصادی دست پیدا کرد.

به گزارش ایمنا، در پایان مراسم حکم سرپرستی فاطمه رحمانی به‌عنوان سکاندار فرمانداری محمودآباد و دومین بانوی فرماندار مازندران توسط سرپرست معاون سیاسی استانداری مازندران اهدا و از زحمات تقریبا دو ساله مهدی قاسمی فرماندار سابق این شهرستان با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل شد.

کد خبر 970790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.